Scumpo, poti in fiecare seara sa ti`l pui pe bigudiuri, sau poti sa til impletesti, evident, pe clame. Inainte poti sa te speli pe cap, ca sa miroasa frumos a doua zii. Sper ca ti-am fost de ajutor
Http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
de tot ce ai nevoie e o sacosa din hartie
fundizza?
Buna scumpo! Sfatul meu ca coafeza este sa mergi la un salon sa iti faci un cret permanent daca il vrei cret.Nu dauneaza deloc. Funda?
1)Spala-ti parul si foloseste balsam
2)Da-l cu spray sau ulei pentru descurcare si stralucire
3) Pune-ti parul pe bigudiuri fara al usca
4)Desprinde-l dimineata si e gata
5)D-al cu putin fixativ si este gata
Mult succes! :*
Pai fatil permanent
cei drept o sati se arda putin dar ti se regenereaza
alceva nu stiu
sau ia-ti bigudiuri dar nu cred ca se mai gasesc si foloseste placenta sau balsam dela kalos si s-ar putea sa-ti iasa genial:X si dupa ce te speli dormi cu alea in cap si ti se unduleaza macar atata pentru daca il vrei cret ti-am zis fa-ti-l permanent e singura solutie.si parul oricum se regenereaza vezi tu
Punetil pe bigudiuri.
Dupa ce te speli pe cap iti pui bigudiurile dormi cu ele si dimineata ti le dai jos si dureaza cam minim 3 zil depinde de par. FUNDA
Daca nu vrei aparatele acelea, il poti pune pe bigudiuri. Daca vrei sa il faci mai repede, incearca sa dai putin si cu feonul. Il poti tunde intr-un anumit fel, ca sa stea mai ondulat sau dupa ce iti speli parul, il poti impleti sau poti lua o parte mica, il rasucesti si il prinzi cu clamute/agrafe. Eu asa fac... dar mai folosesc si placa/ondulatorul cu grija!
Bigudiuri. Daca aveai parul cret il vroiai drept si tot asa! multumeste-te cu ce ai, frumusetea naturala e cea mai frumoasa!
Ai putea sa ti-l pui pe bigudiuri sau ca si eu il am drept sh il vreau ondulat mi-l prin seara inainte sa ma culc in conc sh a doua zi il am super cret.:X.sau alta variana ai putea sa ti-l impletesti...
Il poti impleti insa exista niste reguli pentru impletire ca sa nu-l ai afro msj pe pv pentru detalii
Poti sa folosesti bigudiuri, sa-ti impletesti parul in cozi mari sau poti sa-ti infasori suvite de par in perie si sa le usuci cu uscatorul de par (cand ti-e ud parul ).
p.s. Ultima varianta e foarte buna, insa ai nevoie de mai multe perii si de putin ajutor din partea cuiva.
Incearca bigudiuri Stiu ca suna cam demodat, da macar nu strik parul`. Funda?
Cand te speli pe par, ti-l poti impleti in 2 cozi sau impletitura spic si ti se usucati-l asa, si-ti va ramane ondulat 1 zi sau 2.
Hello.iti poti face impletituri sau pune-l pe bigudiuri.dar sa nu faci greseala sa ti-l faci permanent asa km am facut-o eu.pentru ca ti se arde si dupa 1-2 luni va arata ca o matura si se va vedea urat.si mai e o problema:cu permanent iti creste f repede parul si la radacini va sta drpt si mai in jos cret. sper ca te-am ajutat cu ceva :X:X:X
Una, eu vreau sa i-ti recomand sa nu faci nimic la par sa il lasi asa cu este, ce este natural este mult mai frumos.
Vreau sa-ti spun ca pot sa ai parul cret fara sa ti-l intoxici iata metoda faci baie iar cand iesi iti pieptani parul si nu-l usti iti iei multe elastice in functie de cat de lung iti e parul apoi impletesti parul in multe codite pe tot il inpletesti pe urma il lasi asa cam o saptamana
cand desfac coditele ai parul cret sper ca te-am ajutat
Nimikdspus întreabă:
ralucaizabela12 întreabă:
DaciaRomania întreabă: