Pai daca se incurca repede inseamna ca este deshidratat, ia incearca sa ii pui masti hidratante sa vezi ca nu ti se va mai incurca atata.succes
Balsaaaaam! Pentru asta exista balsamul, parul tau are mare nevoie de el! nu te zgarci pune chiar si un pumn intreg pe tot parul exceptand radacina... face minuni!
Buna, ella!
ai putea sa ti-l prinzi in asa fel incat sa-ti placa.
daca ai parul ars la capete ai putea sa tunzi din varfuri, si de la asta ar putea fi.
sau poti folosi un balsam pentru par, nici nu-l distrugi, nu il afecteaza, si nu dureaza decat 5 minute sa-si faca efectul (dupa ce te-ai spalat pe cap cu sampon).
Sper ca te-am ajutat! :*.
Spray de la Dove, e foarte bun eu il folosesc si se descurca si fara sa il pieptan:*
Te-as sfatui sa incerci un spray pentru a-l descurca mai usor si sal piepteni mai des, sau daca crezi ca se vede urat dupa ce il descurci prinde-l intr-un coc lejer sau coada
Pai... exista la avon. un gel care ti-l descurca si iti lasa un aspect frumos si un miros placut pentru il folosesc si eu chiar ti-l recomanda:*
Tine-l legat in coada si incearca masca pentru par din ou si mai uita-te pe net de masti pentru par poate gasesti mai bunefundita?:X
Si al meu se incurca des.Iti recomand sa-l ti cat mai mult in coada si daca te piepteni de 2 ori pe zi merge(dimineata si seara).