Si mie mi se ingrasa parul repede si zicea mama sa ma spele cu otet dar ii ziceam ca 'nuuuuu ca pute a otet dupa aia si fuge iubituld e langa mine cand ma miroase ")
lamaie
lamaia e foarte buna mi-a zis o coafeza poti sa pui lamaie dupa ce te speli :O
Sapunul de casa face bine parului, dar in cazul acesta zeama de lamaie cu apa[nu foarte multa] e foarte buna!
Pai eu ma dau cu zahar
so.
-il clatesc cu apa combinata(NU CALDA)
-apoi il dau cu zahar in mai multe locuri
- te clatesti
-dupa aia iti dai cu sampon
iar apoi faci din nou acest pas=)
fundita?
Şi eu am exact aceeaşi problemă. Am încercat toate chestiile posibile, de la oţet până la mersul la dermatolog. Dar am mai auzit o chestie de la mai multe persoane:cum ar fi să te dai cu pudră la rădăcină (nu lasă urme) nu am încercat încă dar vreau să fac asta curând. Oricum nu cred că există ceva care să te scape de asta 100%, fiecare persoană are părul diferit. Baftă
SFATUL MEU SIMPLU SI USOR!::::: stoarce o lamaie si da-te cu ea pe par ca un fel de tratament stai o jum de ora cu un prosop in cap!
Si mei mi se-ntampla la fel, ma spal din 2 in 2 zile. de ex m-am spalat ieri de dim, si azi m-am spalat din nou. Nu rezista mai mult de 2 zile, maxim pentru ca am schimbat samponul prea des. Am avut un sampot pe care l-am folosit 5 ani, iar apoi a disparut de pe piata, si le-am incercat pe toate dupa. Acum folosesc ceva de la Lady's si sunt multumita. Mi-am luat 5 sampoane la fel, dar cum ma spal din 2 in 2 zile, nu mai am decat 2, si le-am cumparat de cam 1 luna.
Sampoanele inpotriva grasimii parului nu e bun, si nu ti-l recomand, pentru ca o sa inrautateasca situatia. Inseamna ca ai un par gras, nu normal, si nici uscat. Asta este, o sa ne 'luptam' cu aceasta problema mereu.
Funda?
Dupa ce te speli pe cap, clatste-te cu otet. ( bine, nu toata sticla de otet. Pui putin intr-un lighean cu apa si til torni in cap...intelegi tu )
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: