Stii care este cel mai bun remediu? spalatul zilnic tata! eu asa fac si sunt extrem de multumit de parul meu.Nu inteleg de ce numai la romani e obiceiul asta prostesc: "sa te speli o data la 3-4 zile" de ex in franta ei se spala pe cap cum se spala si pe fata
Incearca samponul solid galador, am avut aceeasi problema, dar folosindu-l s-a rezolvat, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Uite eu am aceeasi problema, dar de vreo 10 zile ma spal cu un sampon de la amway, am dat 45 de lei pe el, insa e ff bun, deja ma spal l 4 zile, si ma spalam l 2, ceea ce zic eu k e un progres mai ales dp 10 zile!
Aolo si mie tot repede mi se unge
Acum cativa ani cand aveam parul lung puteam sa stau si 2 saptamana si parul tot frumos era dar acum.chiar nu stiu am incercat sampoane tot felul.
Buna!
încearca l'oreal elsive -daca esti vopsita -culoarea rosie)
daica ai suvite- culoarea maroniu{crem}
daca e parul normal - roz
si spala-te odata la 2 zile
[o fundita daca vrei]
La 3 zile e normal. la mine la 1, 5.sh ce sa ma zic.
trebuie ingrijit, spalat atunci cind are nevoie.
Buna.
Am aceeasi problema cu parul.se ingrasa foarte repede, desi nu imi dau cu mana prin par, piaptanul nu il trec [rin par de la radacina, pentru ca intinde sebumul. dar tot degeaba...si il spal cam la 3-4 zile.
In privinta sampoanelor...am folosit o multime dar nici o schimbare.Acum folosesc Pantene.si e totusi cel mai bun pana acum.
Bluesky cred ca e o problema la toata lumea. spalal atunci cand e nevoie.si te vei simti si tu mai bine, decat atunci cand il vei simti gras.
Te-am pupat