Mda o idee buna dar poti sa te imbraci si in felul urmator.:O bluza m-ai larguta de preferat sa fie o culoare mai inchisa, o esarfa colorata, O pereche de jensi mulati sau pantalori"3 sferturi"(blugi), in picioare o pereche de bascheti dar sa aiba o culoare asortata cu esarfa.:X bijuterii:niste cercei nu foarte eleganti(casual)la gat nimic... o bratara colorata sau:http://www.haine-lux.com/......distractie placuta!:X:*
Este bine, dar caerceii trebuie sa fie la fel. Iar oja, negru e cam...rau. Daca vrei sa arati o latura feminina, dar si o culoar inchisa poti sa le dai cu mov inchis, asortand culoarea la bijuterii sau haine. Sper ca am ajutat
Rochita nu e pentru. bowling Asa cum au mai spus si alte persoane, imbraca-te comod cu ceva care sa te prinda bine, cum ar fi un tricou mai deosebit, dar nu ceva elegant pentru ca nu e cazul. Ptr. partea de jos iti recomand o pereche de pantaloni scurti si colanti, iar in picioare tenisi sau altceva comod. Daca vrei sa fii mai trendy, poti pune si o pereche de bretele la pantaloni (daca modelul permite) si acele sosetute fara talpa (nu-mi aduc aminte acum cum se numesc) care stau pe glezna. Distractie placuta!
Nu cred ca o rochie e potrivita pentru sporturi se genul bowling ar merge mai bine un costum de trening(de ori ce culoare in afara de rosu, atrage atentia) sau blugi, tricouri asortate, adidasi opinci, cizme.(asta e parerea mea )sau haine pe gustul tau mai mult conteaza sa iti placa tie.