Poti sa ti-l ondulezi usor si sa ti-l lasi desprins, sa-ti iei primele suvite din fata, cele mai apropiate de frunte, si sa ti le prinzi la spate cu o clema. Poti sa-ti prinzi o coada folosind o clema cu model de floare sau de fluture si sa-ti lasi cateva suvite sa cada. Sper ca te-am ajutat! Te pup!
Deoarece ai parul pana la umeri nu sunt chiar asa de multe coafuri deoarece il ai cam scurt.
Poti sa ti-l lasi desfacut si sa il indrepti.
Poti sa-ti pui o funda mare in par sa nu fie prea sec.
Pti sa iei o parte din par si sa-l prinz la spate cu o floare mare.
Ai putea sa ti-l ondulezi.
Prinde-l la spate intr-o coada si lasa afara o suvita sau doua pe care le poti indrepta sau ondula.
Lasa-ti parul desfacut si onduleaza suvitele din fata.
Ia primele suvite din fata (mai groase) si prinde-le la spate cu o funda. Restul de par adu-l in fata.
Fa-ti o coada pe o parte. (pe care o poti ondula daca vrei)
Http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon intra aici gasesti o multumine de coafuri super:X
Ai putea sa il prinzi intr-o coada in spate si tapat de la radacina, poti sa il prinzi intr-un coc, poti sa il intinzi si pe alocuri ondulat, poti sa il tapezi simplu, poti sa il ondulezi tot.
Nu mai am idei
Sper ca am ajutat.
Intra pe weheartit.com si scrie hair si dai search sau ceva de genul.o sa gasesti. bafta
Onduleaza.l(dar nu cu bucle mici ca sarmalele), daca ai breton aseaza.l intr.o parte, daca nu ai prinde asa lung sus cu un clestisor micut sau 2 agrafe
Poti sa iti pui bigudiuri si in fata il tapezi si il legi cu o clamita asortata tinutei