Pai, ai putea sa cumperi, sau sa faci tu bijuterie, sau doua bratari identice sa ai si tu si ea ceva personalizat, sau creaza tu ceva, ce stii ca i-ar placea. Parerea mea e ca florile se ofilesc. Desigur ca ai putea sa iei un buchet insa tinteste catre ceva ce o sa-i ramana toata viata. Ceva la care sa se uite peste ani, si sa zica, uite asta mi-a cumparat fata/baiatul meu. Listen to your heart!
Cel mai bine ii iei o floare.Sunt sigura ca o sa-i placa, mai ales daca e floarea ei preferata.
Buna!
Pai,poti sa laegi sa i daruiesti ceva personalizat,de ex,exista diverse diplome,cu agatatoare,avand ca titlu,,,pentru cea mai buna mama,, sau tot o diploma de multumire!
Cred ca,prin asta,dai dovada si de respect si de iubire,fata de ea si devotamentul cu care te a crescut si educat.
Iar pe langa asta, daruieste i o floare simpla, dar din inima ta de copil!
Va ramane impresionata!
Numai bine si LA MULTI ANI!
Cred ca ar fi frumos sa ii iei un buchet MARE de flori bninteles florile ei preferate si o felicitare in care sa ii spui cat de mult o Iubesti
Eu cred ca ar trebui sa ii faci cadou o poza in rama cu voi...Asta am sa ii fac si eu mamei mele, sunt sigura ca ii va placea (Funda?)