anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 4 iunie am banchetul de clasa a8a.Am o rochita scurta, din satin, crem, cu niste paiete negre pe sani... avand in vedere culoarea rochiei, ce machiaj ar trebui sa folosesc?

5 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Http://despre-moda2010.blogspot.com Lasa-mi un comenatriu pe blog in care sa-mi spui daca ti-a placut blogul si daca te-ar mai interesa ceva, poti sa-mi spui si o sa postez imediat ceva pe blog.

| marie a răspuns:

Incearca sa nu fie unul care sa atraga tare atentia. natural e mai bine...sa vedemhappy. e vba si de ochii acum. ce culoare au ochii tai? exceptand faptul ca nu cunoastem culoarea ochilor iti zic asa:
prima data te speli bine si te dai cu o crema protectoare.nivea visage sa zicem. apoi incepem.ne dam cu putin creion de ochi nu foarte mult.rimel 2 straturi un pic de tus contur pentru ploape.si fard unul crem bej...asta e machiajul ochilor. acum al fetei.cred ca cu asta trebuie sa incepblushing. sorry.
deci fond de ten incearca unul mai bun culoarea pielii talehappy.
prima data crema. iar apoi cu un buretel aplicam fondul de tenhappy.
putin blush in obraji( blush este fardul de obraj) de culoare roz. o sa para foarte dragut:*.
buzele.eh acum esti a8a eu zic bye bye gloss!smug. ruj... dar sa fie culaorea buzelor tale.aleg un roz spre bej.si poate deasupra un gloss ceva.happy.
arata natural.si pana la banchet poti sa incerci diferite machiajuri in oglinda. dar nu uita.trebuie sa fie de calitate si nu sa sara in evidenta in modul rau!happy.

bye bye!

Mell.AnYa happy

| Misha_1025 a răspuns:

Daca esti bruneta un makiaj pe nuantza de maron (cacao cu lapte) cu un praf subtil din aceeasi nuanta dar mult mai deschis iar genele cu linia de contur sa fie cu un contrast bun dar nu prea tare (si rujul sa fie in contrast cu restul makiajului dar nu prea puternic). Daca esti blondaatunci contrastul tare e binevenit folosind albastrul, rozul iar la buze...mmmm un roshu foc cu contur amandin, fara luciu sau foarte putin luciu. Daca esti shatena, atunci combina "bruneta cu blonda" folosindu-ti imaginatia. Da-mi de stire cum ai facut, chiar si poza. Nu-ti fa griji, vreau doar sa stiu pentru ca am mai zis la cineva si a iesit...beton, era blonda, sotia e bruneta si nu m-a ascultat si nu a mers, abia acum incepe sa "combine" din ce am zis. (Asa mi-ar place mie, decizia e a ta, foloseste-ti imaginatia si in functie de personalitatea ta. Mult succes si bafta la examene!

| mhmaddie a răspuns:

Machiajul ochilor ar trebui sa fie natural, dar sidefat, deoarece rochita este din satin. Incearca 2 nuante de crem sidefat, pe care sa le aplici astfel: cea mai deschisa pe jumatatea interioara a pleoapei si cea mai inchisa pe cealalta jumatate, apoi sa le amesteci usor in locul in care se intalnesc. Contureaza-ti ochii cu un creion/tus negru, cat mai aproape de gene si aplica rimel. Pentru fata iti recomand un blush roz-piersicuta (aplicat peste fond de ten si pudra, daca folosesti). Pentru buze cel mai potrivit ar fi un gloss lucios, intr-o nuanta asemanatoare blush-ului. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebuii sa folosesti un makiaj care nu se vede asa de tare si sa se asorteze cu rokitalaughinglaughing:X:X