Si eu sunt tot bruneta dar cel mai bine ma pun e in valoare ciclamenul, turcoazul si galbenul... dar recomandabil ar fi sa te inavarti pe undeva pe la extreme in functie de situatie.alb,roz,bleu,galben,oranj,vernil(nu prea)si chiar negru pentru ocazii mai speciale(mare grija cand te imbraci in negru ai nevoie de un make-up vesel.de exemplu o combinatie in interiorul pleoapei roz deschis si sidefat, in exterior un mov mai inchis, pentru creearea efectului de ochi marit si pentru luminozitate pe arcada incearca putin alb cu reflexe aurii dar estompat, ca sa nu arati ca o sorcova, astfel pui in valoare fata ca sa nu devii terna in combinatia par negru, vestimentatie neagra, machiaj tern)dap? bafta la experimente!
Pai km orice culoare, numai sa fie asortata intr-un mod de "bun simt"
verdele q negru
albastru
roz
alb
kaki
gri
bordo
Depinde la ce te referi. daca e de machiaj pot spune ca se potrivesc culorile mai inchise.sau auriul.depinde si de culoarea tenului.in niciun caz nu apela la rujuri/luciuri roz si machiajul pleoapelor albastru sau argintiu. poti opta pentru smokey eyes. daca iti place stilul si nu e prea strident pentru tine
Da, aveti dreptate. Dar cine se mai imbraca, numai cu o culoae? eventual, cu o rochie, dar in rest, din fericire nu prea vad fete imbracate in :pantofi rosii, bluza rosie, pantaloni rosii, agrafe rosii, elastic rosu. Sau poate daca te'nbraci in trening, dar atunci nu prea conteaza culoarea . Aaa, si auriul avantajeaza, dar in auriu te'nbraci doar daca vrei sa faci un clip impreuna cu gutza, sau te duci la un eveniment extra extra luxos, cu mult fast. Cum te vad in poza, eu cred ca iti sta bine in orice culoare, dar mai ales in alb , o sa-ti scoata in evidentza pielea bronzata. salut!:*
Cam toate, cred eu. Depinde totusi si de alti factori: culoarea ochilor, nuanta culorii, proportiile corpului. Eu cred ca daca te imbraci in ceva anume si te uiti in oglinda, bunul simt iti va spune daca e pentru tine sau nu.
Eu ma refer acum la imbracaminte :
Galbenul, negru, gri, rosu, verdele, alb, roz
Si accesori...
Depinde ce culori ai pe tine...Ca sa-ti poti asorta si accesoriile cu hainele dupa tine
Ca nu cumva dupa aia sa pari o sorcova
Sper ca ti-am fost de ajutor
by Andotsza :*
I-mi plac bruneteleeeee:***mai ales cele cu ochii verzi.cat despre culori poarta ce culori crezi tu ca iti plac si te avantajeaza
Eu cred ca pe brunete (eu fiind bruneta)ne pun in evidenta culorile cat maid eschise:alb, galben, eventual roz daca nu ai nimic impotriva lui!
Si eu sunt bruneta [ma rog, uneori am parul mai deschis...alteori mai inchis...] si cred ca cel mai mult ma avantajeaza movul, rozul, albul, rosul, albastrul, verdele. dar in niciun caz galben - nu stiu, am ceva cu aceasta culoare, nu imi place deloc - bineinteles...asta depinde si de forma fetei, de trasaturi, de talie...etc.
barbyr0z.ex.fantadelamaye întreabă:
DaciaRomania întreabă: