anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe ce criterii este angajată o fată ca manichiuristă-pedichiuristă la un salon?
Am fost mai demult să îmi fac unghiile, și era acolo o manichiuristă care nu m-a dat cu bază și top coat, prima ojă cu care voia să mă dea nu era bună, nici nu mai era "lichidă", apoi mi-a șters-o și nu prea, a aplicat altă ojă, mi-a depășit toate unghiile, când am plecat de acolo eram mânjită de zici că mi-a făcut manichiura pe întuneric. laughing
Voi ați avut astfel de experiențe?
Preferați să vă faceți unghiile acasă sau la salon?
P.S. ulterior am găsit pe cineva care face unghiile impecabil, la celălalt salon nu am mai fost.
Fundă.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Depinde de salon. Trebuia să-i faci o reclamație, poate nimeni nu reclamă și de aia e lăsată așa. Ori e băgată pe pile mari.
Eu mi le fac la o fată acasa, lucrează impecabil și aproape la jumătate de preț față de saloane. Nu mi le fac singură pentru că n-am echipament de semi și îmi fac doar semi. Am întâlnit și eu una care pe semi mai nou ia 55 lei (eu mi le fac cu 30 la fata mea) și când m-am dus eu, acu 2-3 luni că nu putea fata mea lua 40 + 5 lei îndepărtare din altă parte și mi le-a făcut vai de capu lor, o unghie într-o parte mai scurtă în alta mai lungă, oja era pusă cu denivelări, la un abțibild nici măcar nu scosese folia, de tot râsu, în timp ce toată ședința se lăuda cu cursurile și diplomele ei pentru unghii. Când am văzut că amărâta aia ia 55 pe semi m-a pufnit și râsu

| Delcatty a răspuns (pentru Adry05):

Pot sa intreb din ce oras esti? 30 de lei pe semi mi se pare genial si ma intreb unde e asa de ieftin. Asa ca eu, in Bucuresti, fie am dat de cele mai scumpe conditii (70 de lei in medie), ori nu stiu sa caut bine.

| Adry05 a răspuns (pentru Delcatty):

Timișoara. Sigur găsești, dar trebuie să cauți fete care lucrează acasă și n-au legătură cu salonul. Așa ș aici sunt destule care cer de la vreo 50 de lei în sus, m-am chinuit ceva s-o găsesc. Am intrat pe ceva grup unde își mai fac fetele reclamă sau unde fete cer recomandări și li se rspund în comentarii și de prin recomandări am găsit-o

5 răspunsuri:
| Delcatty a răspuns:

Ori era incepatoare, ori au angajat-o fara diploma sau ceva dovada ca a facut un curs din cine stie ce motive. Mi se pare ca ai avut o experienta foarte urata, dat fiind ca ai mers la salon, nu la cineva de pe olx care nici nu stii daca se pricepe sau nu.
Unghiile mi le fac la salon. Am dat de unul ok. Plus ca nu am cine stie ce pretentii, oja inchisa la culoare, eventual rosie si atat.

| anonim_4396 explică (pentru Delcatty):

Era cu siguranță începătoare.
Fata la care merg acum nici nu lucrează la un salon. Lucrează la ea acasă, și are produse infinit mai calitative, și chiar se pricepe la ceea ce face.

| Delcatty a răspuns (pentru anonim_4396):

Un caz foarte fericit happy ma bucur ca ai reusit sa gasesti pe cineva bun.