MANGO!
Hainele creeaza o imagine a femeii/barbatului modern/e.
Daca ai un ochi format in materie de moda observi usor diferentele dintre hainele create de desingeri.Fiecare are un stil anume.
Eu am downloadat imagini cu creatii de la fiecare desinger si m-am uitat la diferente.
Fiecare are niste tipare in care se incadreaza, dar din cele spuse de tine cel mai mult imi place Mango.
Nu sunt un critic de moda dar observ diferentele.
Imi place mai mult Coco Chanel, Louis Vuiiton, Jimmy Choo, Alexander McQueen...
Din Romania, hmmm.
Romanii nostri par putin obsedati.Se chinuie sa faca ceva fain cu care sa iasa in evidenta si de multe ori esuaza, precum niste epave. (de exemplu Mihai Albu, care are niste pantofi cu care nu stiu unde epoti merge sau dac apoti merge... mi se par mai mult niste trofee de pus in vitrina pentru ca nu pot fi purtati nici la ocazii nici in ors, nicaieri, daca vrei sa vezi intra pe site-ul lui).
Parerea mea.
Buna.
de pe lista giorgio armani
pentru ca firma lui este cea mai buna[asa mi se pare mie]
dar cel mai bun designer este Alexander Mq Queen
a fost o legenda
creeatile lui erau foarte ciudate dar isi exprima sentimentele prin creatiile lui [cum noi ni le explicam prin privirea de pe fetele noastre] asa traia si el in creeatile lui nimeni nu il va putea copia sau intrece
+EU.
Consider ca din toti astia nici unul nu este cel mai bun designer. Nu ai precizat designer de ce, corect? Eu sunt web designer. Si ma consider cel mai bun. Ca sa te conving, iti pot trimite si portofoliul. Si nu ma laud. Sunt sincer.
Numai bine.
Ai uitat unu ff important se numeste "Prada" care zic eu e ce-l mai bun si din lista ta aleg D&G
Calvin Klein, D&G, YSL, Mango, dar cel mai mult imi plac cele de la H&M si Alexander McQueen. Mango, are accesorii superbe, D&G are un stil absolut casual, si H&M este adolescenta pura, in stil mai elegant...despre Alexander McQueen, nu am cuvinte...
Astea-s branduri, nu desingeri toanto. YSL si Coco Chanel sunt 2 dintre putinii care au facut istorie! Si Marc Jacobs si Albert Erbaz(Lanvin) sunt foarte apreciati in zilele noastre.
Sorina111 întreabă:
ANONIIIIMAA222 întreabă: