| v09am a întrebat:

Pe la inceputul lui septembrie am hotarat sa ma vopsesc. Am ales Garnier, roscat. Timp de 2 saptamana apa mea a avut o frumoasa culoare rosie, iar culoarea parului meu s-a dus in mai putin de o luna pe apa sambetei. De asemenea, in acele 2 saptamana mi-a cazut parul ingrozitor de mult in timp ce faceam baie. Acum as dori sa ma vopsesc din nou, dar prima experienta m-a cam speriat si nu vreau sa-mi pierd si restul de par. Imi puteti da cateva sfaturi/tratamente/opinii?

3 răspunsuri:
| princess a răspuns:

Pai vezi ca sunt unele vopsele care se duc cu spalarile si unele permanente uita-te pe cutie sa scrie permanent. iar in legatura cu caderea parului daca erai sensibila la produs te inroseai si te manca capul, caderea nu stiu de la ce ar putea sa fie, foloseste niste fiole impotriva caderii le gasesti in farcacie.succes

| Raluu a răspuns:

Vopseste-te dar cu o vopsea gen loncolor sau ceva mai scump pentru ca Garnier curgebig grin si mie mi s-a intamplat. Nu te speria e vopseaua proasta

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Sa consulti un doctor. poate ai un fel de alergie nu stiu cum sa iti spun, mie de exemplu de la gel taft negru imi cade parul, mai intai du-te la un doctor sa faci 1 luna tratament pentru parul cate ti-a mai ramas, pentru. ca daca te vopsesti il degradezi mai rau si ramai cheala laughing, nu stiu incearca sa faci cum te-am spus si vopsestete cu o vopsea de la palette poate nu iti mai cade, incearca noua gama de culori ca am inteles ca hidrateaza parul sau un lucru de genul