Trebuie sa faci patrate din alea cu liniutele. Cel care inchide patratul (adica pune a patra latura) castiga un smile din ala.
Cine are mai multe smile-uri castiga jocul.
The end.
Este un fel de X si O fata fericita e a ta si aia trista a calculatorului. Trebuie sa faci un patratel intreg... cine are mai multe castiga
Fiecare [tu si computerul] puneti cate o liniuta, unul dupa altul.In momentul in care esti pe punctul de a forma un patrat[adica iti mai trebuie o liniuta si inchizi casuta] trebuie sa fii tu cea care sa inchida. Nu stiu cum sa explic altfel. Daca vezi ca mai trebuie unite 2 puncte pentru a forma un patrat si e randul tau, inchizand casuta aia vei primi o fata de aia zambitoare. Si eu am patit asa la inceput. Eu sincer nu inteleg jocul cu ticurile
Se face exact cum a zis Didu si Pufuleti.Cum se numeste domnisoara ta? A mea Aavril
Trebuie sa pui linii si sa faci in asa fel sa faci patrate si sa pui fata vesela care e a ta iar fata aia verde care arata ca un bolnavior e a a call. ului daca faci o fata vesele mai ai voie sa faci o miscare stii tu ca la nu te supara frate cand dai 66666666!:-X succes ador jocul alaaaa
Pe lady popular cu se joaca jocul Conecteaza punctele, ca eu am zitit totul dar nan inteles si tot primesc smile-uri de alea verzi