In nici cum nu m-ar lasa ...adica ce inseamna asta ce esti ...sinucicasa? asa ar tipa la mine
Din fericire, parintii mei nu-mi prea ingusteaza orizonturile.
Da, m-ar lasa, dar nu stiu cat de mult mi-ar place mie. Eu de obicei port blugi + tricou negru D:
Putin cam socanta, dar foarte interesanta...priveste!
http://www.google.ro/......tp?/images
Nu stiu, cred ca m-ar lasa daca ar ajunge la concluzia ca nu ma identific cu acel stil si ca o fac doar din moda:*
Mie una imi place foarte mult rockul. ascult orice gen de rock de la rock n roll, psychedelic rock, punk, metal, trash printre care si goth, insa nu consider ca trebuie sa te exteriorizezi intr-un mod asa de strident... eu una nu cred ca m-ar lasa sa ma imbrac asa pentru ca pana la urma este alegerea mea si personalitatea mea insa mi-ar explica ce este frumos si ce nu. Mie mi se pare ok imbracamintea dar nu ma atrage foarte mult.
Normal nu dar nu miar pasa de parerea lor daca mie mi-ar placea as purta indiferet de ce zic ei dar totusi nu imi place.
Nu stiu... dar oricum nu mi-ar placea sa ma imbrac Gothic... poate sa ma imbrac ca personaje din Gothic da ^^
Buna.Acum vreo 2 ani ma imbracam mai mult in negru. dar nu eram gotica. Oricum nu exageram, purtam blugi mai inchisi la culoare si tricourile/bluzele negre.Si da, daca as vrea sa ma imbrac gotica, sigur m-ar lasa. Ce conteaza cum te imbraci? Si daca mi-ar spune ca nu, sincer, nu m-ar interesa.
Clar nu
probabil ar veni cu usturoi si l-ar arunca pe mine. apoi mi-ar zice "piei satana!"
razadeluna întreabă:
dancapitan întreabă:
anonim_4396 întreabă: