anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe voi va incurajeaza sau...descurajeaza parintii, sa va lasati parul lung, si foarte lung(fetele)?

5 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Am scăpat de părinţi, abia dacă-i văd o dată pe lună:))
iar părul meu e la lungime şi tunsoare gen: doar că nu-i blond
http://images.luvimages.com/......r-1742.jpg
Când mi-a crescut atât, nu ştiu.

| beea29 a răspuns:

Salut happy Eu am parul foarte lung si eu am vrut sa mi-l scurtez pana la umeri, dar nu ma lasa laughing Ei vor sa am parul lung ^_^ Dar tu fa ce iti place happy!

| Laura927 a răspuns:

Sa iti spun ce am patit eu!
Cand aveam 7ani aveam parul lung pana la bazin, parul meu este fin dar ft rezistent si ft ft drept, i-am zis mamei mele ca vreau sa ma tund si m-a lasat in frizerie si i-a spus frizeritei tunde-o cum vrea ea! Mama a plecat, in jumatate de ora s-a intors si m-a vazut si a ramas uimita.
Eu spusesem frizeritei sa ma tunda bob(tunsoare scurta pana la baza gatului).
In fine bunica a avut un soc si ea, dar diminetile era mai usor sa ma pieptene la scoala asa ca era bine intr-un fel.
Acum am 21 de ani si am incercat sa imi las parul lung si nu reusesc eu sunt de vina ba vopseli,decolorari, extensii etc.
Ce iti zic este sa nu renunti la parul lung pentru ca este ft feminin si natural pentru fete sa aiba parul lung si cand o sa cresti nu ai sa mai ai rabdarea sa il lasi sa creasca in pace, ai sa vezi.
Nu il lua ca pe un chin parul lung, i-al ca pe un avantaj, poti face orice coafura din el!

| Pufulete456 a răspuns:

Eu uneori vreau sa mi-l tund dar mama nu ma lasa laughing) sau zice : Fa ce vrei. dar sa nu plagi dupa!laughing) Cand eram mica, pe la gradinita aveam parul scurt si eram uratica :3 si mama zice ca nu imi sta bine cu parul scurt asa ca ..nu ma lasa sa ma ating de foarfeca. Doar la breton dar de obicei ma mai tund eu la breton si iese foarte bine big grin

| Naturelle a răspuns:

Pe mine nu ma incurajeaza deloc, dar fac tot posibilul sa cresca sad ...pentru ca am fost tot cu parul scurt (P.S : in general baietilor le plac fetele cu parul lung )

Întrebări similare