Da,trebuia sa mergem la o petrecere la niste prieteni de-ai lor mai "sofisticati". Trebuia sa port o tampenie de rochie, ceva de genul asta:
http://www.lifestylepuzzle.ro/......onette.jpg
Eu nu prea port rochii, sau cand plecam undeva, eu ma imbrac mai lejer (pantaloni cu turul lasat). Odata, mami m-a obligat sa imi schimb pantalonii, a zis ca nu mai plec nicaieri daca nu ma schimb.
Nu nu ma obliga nimeni sa port ce nu imi place, daca vreau sa port anumite haine care nu sunt placute de parinti le port si gata! funda?
Da. Pe mine mama ma bate la cap sa port rochii, fuste si chestii de genul. Sau blugi largi jos ( care sunt largi la glezna, gen aceia de pe timpuri ). Urasc asta, ma chinui sa ii explic ca nu imi plac hainele de genul si pur si simplu nu-i stilul meu. Intelege pe moment dar dupa iarasi incepe sa insiste sa port anumite chestii Dar asta este, pana la urma cred ca ai si tu o varsta si ai dreptul sa te imbraci cam cu ce iti place atata timp cat e decent, nu-i asa?
Pe mine nu ma oblica sa port ceva, dar cand cumpar ceva intotdeauna nu le place de ex nu le place cand port cev a stramt blugi fusta dar dupa aceea se obisnuiesc
Nu! Alegerile mereu mi-au apartinut si asa si este. Stilul meu e ok nu am nimic iesit din comun Sincer nu pot intelege parintii care i-au intiativa in locul copiilor!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dancapitan întreabă: