anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru amatorii care-şi fac pierce-uri acăsucă singurei (sau care fac altora): aş dori să-mi fac şi eu încă un cerceluş într-o ureche, dar sus, în cartilaj. Evident, singură big grin Am auzit că e indicat să folosesc un ac special. Vă rog să-mi spuneţi şi mie cum se numeşte exact (am un lapsus extraordinar), de unde-aş putea să-l procur, cam cât ar costa, şi dacă este cumva o şmecherie ca să nu doară prea tare, ca să se vindece mai repede, sau alte secrete de meserie big grin

Şi aş dori şi-un sfat, ce fel de cercel e mai bun pentru perioada fresh, de vindecare? Cei rotunzi, cei cu şurub d-ăla, sau exista altceva... thinking

Mersi anticipat. (scuzaţi categoria, da' mă gândeam că nu prea s-ar potrivi la Sănătate laughing )

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
1 răspuns:
| LavyCrazyVampire a răspuns:

...Ac special?laughinglasa ca am 3 gauri intr-o ureche si 2 in una, cu surub:nu ca te ustura de te ia mama dracu, rotunzi is buni.Baga acul de cusut in spirt si ia 2 bucati de gheata de la mamica din frigider si pune-le pe ureche sa amorteasca.Nu doare deloc!happyfundoaie?happy sper ca am ajutat!happywinkinglaughing