| ursachy a întrebat:

(pentru baieti)Ce marca / brand de gel de par folositi? de preferat sa nu faci matreata de la el

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

M Mitch nu este asa greu, nu lucios, nu sicleste parul, este exact cum trebuie.EU nu am folosit dar cind ma duc la tuns frizerul imi da cu chestia asta si e destul de bun.Cel putin asa mi se pare mie.Si am vazut nu se gaseste de vinzare la magazine doar la saloane din astea.Si uite chiar astzi ce m-am tuns si am luat si eu o cutie.E ceva cam scumpa dar asta e.Depinde apoi de parul fiecaruia, ca nu toate gelurile merg la toti la fel.

| Freddie23 a răspuns:

Spuma intesa!
dar ca sa nu fac matreata eu ma spal pe cap in fiecare seara! e mult mai confortabil asa... iar dimineata bag spuma!

| clau17dia a răspuns:

Salut,eu sunt fata, dar stiu ca cel de la taft este foarte bun.cel verde.prietenul meu il foloseste de 2 ani. tine foarte mult pe par.garantat iti sta parul 2 zile la o singura aplicare.si nu face nici matreata.lui cel putin...acum depinde si de par...baftawinking

| ursachy explică (pentru clau17dia):

Stiu de taft dar nu-l suport mi se face parul naspa, de la garnier e bun?

| clau17dia a răspuns (pentru ursachy):

Nu stiu, sincer... ceara ai incercat?
el acum o sa isi ia ceara k e gata gelul si si-a schimbat freza.si asa i-a recomandat frizerita sa si-l aranjeze cu ceara. happy