Sincer dau acelasi rasp la toti, si daca prin intrebare vrei sa te referi la faptul ca esti in situatia asta, nu cred ca are DELOK importanta "burtica" in cazul in care nu ai peste 90kg si tot continui sa mananci.
Adica eu am la mine in clasa, o fata grasuta, dar este extrem de frumoasa, si suntem prieteni foarte buni noi 2 dar niciodata nu m-a deranjat cu ceva, ca are "burtica" sau ceva de genu...
Dar femeia depinde cum e, daca vrei o cale sanatoasa de a slabi doar imi trimiti un mesaj, si iti spun cam cur ar trebui sa slabesti cu niste exercitii simple, fara cura dar nu cred ca e nevoie.
Nu-ti mai face griji pentru silueta daca nu ai peste 90kg. pa si bafta la cucerit baieti
Cred ca nu conteaza doar frumusetea exterioara, fiecare femeie are acel ceva care o face frumoasa, unica si normal feminina.Pe mine nu m-ar afecta.
Depinde de la caz la caz. daca fata e draguta atunci as putea trece peste treaba cu "burtica". (am pus tz pentru ca tastatura mea nu are..."tz")
O vorba din batrani : "Daca e uata, atunci se rezolva cu o punga pe cap si gata!"... dar sa raspund... dupa caz depinde si cata "burtica" are.
Nu cred ca ar avea vreo importanta chestia asta.mai ales daca zici "un pic" plinuta.deci nici nu se observa asa mult.e ok.adica pentru mine nu ar conta asta, in limita bunului simt apropo, de ce intrebi chestia asta?
Nu m'ar deranja, ca este un pic plinuta dar sa aiba simtul umoruluisis a fie intelegatoare
GoodDay99 întreabă:
Maria_3938 întreabă: