Mierea si glossul sunt bune, asa am auzit cel putin, nu folosesc pentru ca am buzele destul de pline
Buze mai pline se pot obtine prin efect cosmetic
Adica prin machiaj: Traseazati cu creionul pentru buze un contur mai mare(nu exagerat) si apoi aplica gloss (pentru mararire) sau ruj (cu efect de volum) si gata treaba-i rezolvata fara efect de usturimi (in cazul ardeiului iute), iar in cazul hidratarii(gen unt, miere, etc) produsele de calitate au in comonenta lor anumite substante create special pentru hidratarea si marirea buzelor, nu-ti face griji
Mai este un truc Ptr un efect desavarsit de luciu si de marire, aplica putin fard alb sidefat desupra buzei superioare, in zona de "v"
Doar pentru asta sunt cosmeticele, pentru a corecta imperfectiunile fetei, ale gurei, ochilor, etc Succe!
*buze.
*subtiri.
Revenind, ardeiul iute nu este bun! O sa te usture rau de tot buzele, plus ca o sa le ai rosii si uscate. Mierea am auzit ca hidrateaza, dar mai bine incerci emulsie de galbene (crema de galbenele). Untul cel mai probabil, hidrateaza. Pentru problema ta este recomandat un gloss cu efect de marire (cum ai zis si tu), sau mai bine, un luciu de buze nu foarte sclipicios.
Eu iti recomand sa citesti Buze pline fara acid hialuronic. Este vorba de trei tehnici: masajul buzelor exfoliate si hidratate, exercitii faciale si tehnici de conturare, prin care obtii un efect de plin. Google este prietenul nostru intotdeauna Succes la cautari
Sa stii ca eu am buzele destul de mari si nu pot sa ma dau cu orice gloss pentru. ca mi se par ffoarte mari si nu imi sta chiar asa de bine si voi va doriti buze mai mari Ce varsta ai? Doamne!
Eu nu ti-as recomanda ardei iute pentru ca nu o sa mai scapi de usturime, dar celelalte idei(miere, unt sau gloss cu efect de marire)par destul de bune!
INCEARCA! fundita?
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: