| LoOvE a întrebat:

Pentru ca te indrepti cu placa parul se deterioreaza si in acelasi timp se onduleaza? Sa-mi explice cineva.

p. s-Eu de obicei am parul drept si putin intors la varfuri.Acum il am umflat, cret si foarte distrus.

Ce-mi receomandati?

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

E posibil sa trebuiasca sa te tunzi.
nu e vb ca se onduleaza de la placa dar se strica firul de par si isi pierde forma naturala, se duce in toate partile si se si incalceste din cauza varfurilor despicate.
lasa placa o perioada, prinde-ti parul, impleteste-l, fa-l cu uscatorul la temperatura mica si da-te cu masti de par la fiecare spalare.

6 răspunsuri:
| Love3 a răspuns:

Sincer, parul se deterioreaza fff mult de la placa. Iti recomand pentru o vreme sa nu o mai folosesti, si sa te dai cu niste masti de par

| LoOvE explică (pentru Love3):

M-am dat cu nu stiu cate masti si degeaba.La fel este.Nu stiu ce sa fac.Placa o folosesc doar de 2 ori pe saptamana

| ριтιкαα a răspuns:

Deci placa de par este pentru indrptat nu si pentru undulat. doar daca ai una cu putere de incalzire mare.
Din cauza placii parul se deterioreaza. foloseste o placa cu keramika si kumarati un speri pentru protejarea parului de caldura aparatelor de coafat :*

App daca iti faci baie dupa ke folosesti placa... o sa-ti deteriorezi parul si mai rau. si o sa se inkurke foarte rau si o sa se umfle:*

| matei418 a răspuns:

Sincer iti recomand sa mai renunti la placa, nu de tot, dar nu o folosi in exces, sau sa o dai la temperatura mai mica, placa toceste si arde parul desi il indreapta. Daca ai posibilitatea sa dai temperatura mai mica este ok, este o temperatura la care parul strict se indreapta, nu se arde.

| corinutza43 a răspuns:

Deci sfatul meu e sa lasi placa ca il distruge si sa te duci la farmacie si sa iei ceva pentru par ars si deterioratwinking si sa ceri niste sfaturi la farmacie...

| veruzza a răspuns:

Poate din cauza folosiri excesiva a placii parul ti sa tocat si are nevoie de o regenerare...cumparati un sampon si balsam pentru par degradat si daca crezi ca e necesar tunde-l putin la varfuri! si nu mai folosi placa pana cand parul revine la normal!