| cristina93 a întrebat:

Pentru ce este bun un peeling (natural). eu mi-am facut 2 peeling-uri cu zat de cafea, si am observat ca pielea este mai fina, dar mai este bun si la altceva? (Nu stiu prea multe despre peelinghee hee thinking) Ce peeling-uri mai stiti pentru ten gras?

Răspuns Câştigător
| ioanabanana a răspuns:

Daca l-ai facut cu zat de cafea ala nu e peeling... este dermoabraziunehappy si inlatura un strat superficial de celule moarte. e foarte bine ca il faci, fie ca folosesti produse abrazive speciale sau chestii pe care le gasesti prin casa.
peelingul e atunci cand iti ''jupoaie'' pielea de pe fatahappy si de obicei se face cu niste substante chimice. seamana cu o arsura. ma rog.
peelingul chimic il faci cand ai acnee sau pete de pigmentare
si grija si cu scrub-ul sa nu il faci mai des de 1 data pe saptamanahappy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Curăţă pielea de celulele moarte, de aceea rămâne aşa de fină.
Sunt geluri abrazive de faţă, măşti hidratante după peeling, etc.
Pa, pa.

| annda a răspuns:

Daca folosesti acest peeling pe corp e bun pentru celulita.

| onush a răspuns:

big grin c este un peeling?

| verona333 a răspuns:

Eu mai stiu un remediu pentru exfolierea pielea cu suc de dovlecel, dupa aplicare pielea crapa si se stringe, dar las-o asa vreo 30 de min apoi ea se va exfolia vazind cu ochii ca pielea la sarpe, dupa ce o speli cu apa calduta o masezi cu o crema hidratanta.

| madie a răspuns:

Peeling-ul cu zat de cafea e recomandat pentru celulita in cazul in care vrei sa scapi de ea dar poti apela cu incredere si la peeling-ul cu malai(facial si corporal). Eu pe cel din urma il folosesc si sunt de-a dreptul indragostita de el.