De ce nu suni sa intrebi?
https://donnacarina.ro/academia-donna-carina/#inscriere
Merită să te înscrii? Primesti o diploma acreditatata de la Minister, deci merita in vederea angajarii ulterioare.
Oare pentru că am vrut și păreri de la cineva care a fost acolo despre cum se desfășoară cursurile? Și dacă trainerii sunt ok? De site știu și eu, m-am uitat. Există multe alte academii sau cursuri acreditate, nu crezi că e mai bine să te informezi înainte, decât să te arunci cu capul înainte la prima variantă pe care o vezi?
Da, e foarte bine sa afli pareri.
Iar ca sa afli pretul suni si intrebi!
Ai scris: „nu crezi că e mai bine să te informezi înainte, decât să te arunci cu capul înainte la prima variantă pe care o vezi?"
Tu ar trebui sa faci asta, este interesul tău nu al nostru.
Literalmente, pentru asta e site-ul. Nu prea înțeleg rostul comentariului tău. Crezi că pot afla astfel de detalii direct de la ei despre experiența în sine? Crezi că îmi vor spune: ‘Nu veni la noi, pentru că X și Y au avut o experiență proastă’? Știu de un caz cu un tehnician de unghii faimos pe TikTok care cu propria academie, care predă cursuri acreditate și pare un îngeraș online, dar în realitate își tratează cursantele urât. Din moment ce am pus o anumită întrebare, mi-ar plăcea să primesc răspunsuri de la cei care chiar știu, nu doar comentarii de dragul conversației