Am ten mixt.
Ți-a zis un dermatolog asta?
În orice caz, dacă, e uscat când nu te machiezi, e clar ca e de la cosmetice.
"Ți-a zis un dermatolog asta?"
Nu.Dar mereu am avut probleme cu zona T cu excesul de sebum, dar în acelaşi timp se şi deshidratează.
"În orice caz, dacă, e uscat când nu te machiezi, e clar ca e de la cosmetice."
Am încercat mai multe produse de curățare.Şi am avut o perioadă în care am încetat să mai folosesc ca să văd ce se întâmplă şi tot pățeam asta.
Pai și fond de ten, pudra, nimic altceva?
Nu,nu mă machiez deloc.
Depinde de foarte mulți factori, nu doar de machiaj și cremă hidratanta. Până și cât/cu ce te speli pe față contează sau cât de mult stai în soare/vânt etc. Nu ai de ce să te compari cu altele.
Îți voi răspunde și la întrebare, deși nu știu dacă mă încadrez că eu mă mai machiez din când în când (să zic 2-3 zile pe săptămână). În plus, mi-am făcut cumva o rutina din a-mi aplica cremă hidratantă + crema cu spf dimineața si reaplic dacă e nevoie pe parcursul zilei. Când nu o fac, nu pot să zic că mi se usuca tenul "foarte" tare, dar suficient cât să simt nevoia sa folosesc ceva pentru hidratare.
Nu abuzez de soluțiile de curățare.Doar dimineața şi seara le folosesc şi dacă chiar simt nevoia,şi după-masa. Pățesc asta şi în casă,nu doar afară,deci vântul şi soarele nu sunt de vină.
Fără cremă,mi se usucă zona T foarte tare,dar în acelaşi timp e şi uleioasă, mi se decojeşte pielea, am senzaţia că mă "strânge", mă mănâncă şi se înroşeşte, dar toate astea dispar în momentul în care mă dau cu cremă.
Salut! Eu nu ma machiez, dar am un ten mix. In zona barbiei si in zona T este destul de uleios, iar in zona obrajilor mi se usuca tenul si am senzatia ca ma strange fata. Seara folosesc crema cu NMF de la the ordinary, iar dimineata aplic doar SPF, fara a mai fi nevoie de o crema hidratanta dedesubt. Senzatia de ten uscat trece dupa ce folosesc ce am mentionat. Ca si gel de spălare il folosesc pe cel pentru ten uscat de la Cerave, dupa ce ma dau întâi cu ulei de samburi de struguri de la Nivea (chiar daca nu ma machiez).
Upz0r3 întreabă: