| LisaJulie a întrebat:

Pentru cine și-a cumpărat un epilator cu laser și s-a făcut acasă cât a ținut? Când a început sa crească la loc parul și la cât timp trebuia sa te faci din nou?

4 răspunsuri:
| Delllla a răspuns:

Nu se vede deloc.

| andreierdna91 a răspuns:

Depinde de aparat, putere si radacina parului tau.
Niste indicatii generale referitoare la perioada, indicatii si mai ales contraindicatii (astea sa le citesti cu mare atentie) gasesti in cutia fiecarui aparat.

| Miranjacanela40 a răspuns:

Nu sunt efective eu am incercat timp de un an și nu am reușit să scap definitiv. Trebuie să faci pe zone și să le repeți de câteva ori pe săptămână procesul este lent și nu se cunoaște nici-un resultat. Îți recomand să nu îți cumperi și mai bine mergi la salon specializat in domeniul este la sigur și eficient decât trebuie răbdare abia după un an parul se debilitează și nu mai crește.

| mariapop1577 a răspuns:

Buna. Eu mi-am luat un IPL de la Braun. Nu stiu daca conteaza brand-ul ca am impresia ca toate folosesc aceeasi tehnologie. In fine. Am inceput sa-l folosesc acum vreo 2-3 luni dar nu am monitorizat foarte atent rezultatele si l-am folosit cand imi mai aduceam aminte. Eu sunt multumita de el, nu face miracole dar stiu ca trebuie folosit mult timp. Plus ca depinde de culoarea parului tau, culoarea pielii, factori genetici si altele (am citit o gramada despre asta inainte sa cumpar ceva). Pe picioare si la subrat e cel mai vizibil. Sunt zone in care inca mai creste si altele in care nu mai creste deloc. Il folosesc si pentru mustata si barba (am niste fire in barba groase, cam multe si agasante), acolo rezultatele sunt mai putin vizibile. DAR parul imi creste mai rar si mai subtire + nu ma mai mananca pielea (aveam problema asta si la epilat cu ceara). Asa m-am intors la lama combinat cu IPL. Orice progres pentru mine e un punct in plus.