| Lovellly a întrebat:

Pentru fashion// ce parere aveti de pantofii de genu asta: http://weheartit.com/entry/24196904//// mie una imi plac foarte mult si sunt chiar foarte comozi. astept pareri si argumente pro/contra.

Răspuns Câştigător
| ELena30 a răspuns:

Foarte frumosi pantofii. Ai mare curaj daca chiar vrei sa i porti. Sunt intr-adevar demni de covorul rosu. Asa ca ai grija cum ii asortezi, nu cumva cu haine care sa duca tot spre "zebra". Incearca o combinatie alb negru. Sau si mai bine o rochita pe corp neagra la care sa i asortezi o geaca scurta alba, de blug! O sa arati superb. Nu uita de accesorii. Cred ca un ceas alb/negru si niste cercei maxi + un plic argintiu ti ar completa perfect tinuta. Succes! happy

4 răspunsuri:
| Cory89 a răspuns:

Sunt frumosi, iar in aceasta perioada am observat ca se poarta foarte mult genul acesta de pantofi cu platforma simpla sau acoperita cum sunt acestia, dar parerea mea e ca acest model este putin genul "Pitzi". Dar daca tie iti plac nu trebuie sa te intereseze parerea altora. Poarta-i si simte-te bine in ei! happy

| SwettyCat a răspuns:

Sunt superrr si eu am si sunt supperrr!

| Deea236 a răspuns:

E superba love struck

| Lovellly explică:

Ma bucur ca va plac. bineintels mai sunt un infinit de modele de-a dreptul superbe