| InnaBotezatu a întrebat:

Pentru fete : am si eu nevoie de un program zilnic.

Răspuns Câştigător
| Marrythenight a răspuns:

Uite, iti zic cum fac eu happy
de obicei ma trezesc la 12 blushing ( asta e in zilele fara scoala ) imi pregatesc micul dejun, ma spal pe dinti, fac exercitii de slabit, dus, imi verific contul de facebook, twitter, curatenie in camera, apoi fac din nou exercitii, imi fac parul, ma epilez ( daca e cazul laughing ) apoi ascult toata ziua muzica, pe la 12-01, imi caut ceva interesant la TV si ma culc pe la 4-5. Cam atat laughing

9 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Cel mai bun program ti-l faci singura,in functie de mai multi factori:cand inveti la scoala,cat timp iti ia sa te speli,sa mananci,sa-ti faci patul, sa faci temele, sa-ti faci curat in camera, sa te speli, etc.Nu toate persoanele au acelasi ritm, mananca dimineata sau au caine care trebuie plimbat...numai tu stii cel mai bine ce trebuie sa cuprinzi in acel program zilnic.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă trezesc, fac teme, mănânc, dau o fugă până la şcoală, vin de la şcoală şi-mi fac temele, bag o ciorbă-n mine sau orice altceva şi mă culc. Şi să nu uităm de statul pe calculator.

| Marrythenight a răspuns:

Buna.
De care program? de slabit, pentru organizarea timpului pentru lectii? pentru ce?

| InnaBotezatu explică (pentru Marrythenight):

Pentru organizarea timpului am uitat sa specific.:d

| Marrythenight a răspuns (pentru InnaBotezatu):

Spune mai bine laughing organizarea timpului pentru teme, sau pentru tine? laughing Explica, ca stiu cum sa te ajut happy

| InnaBotezatu explică (pentru Marrythenight):

Pentru mine in generallaughing

| Marrythenight a răspuns (pentru InnaBotezatu):

Uite, iti zic cum fac eu happy
de obicei ma trezesc la 12 blushing ( asta e in zilele fara scoala ) imi pregatesc micul dejun, ma spal pe dinti, fac exercitii de slabit, dus, imi verific contul de facebook, twitter, curatenie in camera, apoi fac din nou exercitii, imi fac parul, ma epilez ( daca e cazul laughing ) apoi ascult toata ziua muzica, pe la 12-01, imi caut ceva interesant la TV si ma culc pe la 4-5. Cam atat laughing