| afrodita3333 a întrebat:

PENTRU FETE:Aproape toti pantofii cu toc au o talpa foarte fina si lucioasa care mie imi da senzatia ca o sa alunec de exemplu cand merg intr-un loc cu gresie din aceea alunecoasa cum au unele mall-uri.Voi faceti ceva talptii acelea sau o lasati asa? Am observat in filme/seriale ca pantofii aveau talpa data parca cu smirghel sau ceva care luase acel luciu.

3 răspunsuri:
| CrissuCristina a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci talpii...depinde ce pantofi ai, dar sa nu te gandesti sa dai pantofii cu smirghel caci i-ai strica, daca vrei sa nu ai pantofi cu talpa lucioasa sau alunecoasa cumparati altii! Sper ca te-am ajutat! happy

| Kasia a răspuns:

Si eu aveam aceeasi problema cu ei pana cand i-am purtat in oras.am mers cu ei vreo 2-3 ore si apoi nu mi-au mai alunecat pe parchet/gresie.probabil talpa s-a mai tocit.

| thaisfersoza a răspuns:

Poate ca iti aluneca din cauza ca piciorul tau este prea ingust pentru majoritatea sandalelor care au deschidere larga in fata. Incearca sa-ti cumperi sandale cu o marime mai mica sau sa eviti sandalele cu acea deschidere larga. O alta cauza ar fi transpiratia. Incearca sa te dai cu pudra de bebelusi sau spreyuri speciale pentru aceasta problema.
si da ai dreptate cu smirghelul
De obicei, când porţi tocuri foarte înalte, piciorul îţi alunecă foarte mult în faţă şi atunci poate să-ţi rămână loc pe călcâi. Când îi cumperi din magazin poate să-ţi pară că-ţi vin OK, dar când îi mai porţi un pic, de două-trei ori, ei se lărgesc şi piciorul îţi alunecă în faţă.
Am bagat in pantofi o pereche de talpici/brantzuri pe care o aveam de la Leonardo, de anul trecut. Nu stiu exact daca sunt cu silicon, dar fiind un pic mai abrazive imi tin piciorul intr-o pozitie buna.
In concluzie, talpicii sunt solutia. Sper ca te-am ajutat kiss happy