anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru Fete happy.Cum ati avea parul la banchetbig grinesfacut-cu bucle/sau indreptat la placa, sau un coc elegant (sau poate o fundita din par)? Si rochia?

3 răspunsuri:
| FoarteTareFrate a răspuns:

Buna! Eu am avut deja balul :)). Parul indreptat cu placa arata ok, dar prea comun. Mai bine bucle din placa, de preferat doar varfurile ondulate, e mult mai interesant si mai de ocazie. Rochie...hmm,e clar, rochiile lungi si elegante sunt frumoase dar pentru un bal, care se face presupun intr.un club sau ceva de genul o rochie scurta si stramta e mult mai sexy. Nu neaparat neagra cum au mai toate fetele, sau macar daca e neagra sa aiba ceva interesant. Ca sa arate si mai dragut, poate gasesti o rochie ce sus are dantela, adica la piept, poate una rosie :-? Nu trebuie neaparat sa fie mulata, poate fi si ceva de genul asta : http://www.atmospherefashion.ro/......58-t5.html
Sper ca te.am ajutat! Fundita?:)

| mona a răspuns:

Mai bine bucle

| tanymrr a răspuns:

Pai depinde de cum e caracterul tau daca esti mai sensibila si mai eleganta incearca un coc din bucle sau bucle cat despre rochie trebuie sa iei in considerare niste aspecte cum ar fi daca esti mai plinuta daca ai picioare drepte, culoarea care te avantajeaza. pentru. ca daca iti place mult o culoare si arati rau in ea nu va fi prea ok... daca esti mai plinuta sa nu iti ei o rochie foarte mulata si foarte scurtadaca esti supla incearca sa porti o rochita scurtuta si mulata pe corp sper ca ti-am fost de ajutor. funda?