Stai linistita Fac 14 ani si mi-o dau jos cu crema, nu creste decat primele saptamani (maxim o luna) dar nu te face la catvea zile..si o sa se rareasca :* N-are importanta varsta.(bine acum nici de la 8 ani ) Daca e prea mica nu te stresa cu ea ca nu o sa se observe bine ( eventual daca vrei fa-te cu crema) mie mi s-a rarit.
Stai linistita ca nu o sa iti creasca ca la barbati...iti crestea daca te faceai cu bigul. Stai linistita, eu zis sa ti-o iei cu crema depilatoare, gasesti la farmacie.
Buna!
Eu zis ca nu conteaza de la ce varsta. Si nu trebuie sa-i faci griji la ce spune mama ta. Mereu cand creste poti sa te duci la salon si se rezolva.
Daca e prea mica nu conteaza cu ce ceara o ei da eu as sugera cu ceara de albine.
O zi buna incontinuare! :*
Draga mea, eu am 22 de ani si nu am epilat-o niciodata si nici nu am de gand. Cu cat o epilezi cu atat creste mai tare mai ales daca ai probleme hormonale e contraindicat sa o epilezi pentru ca se va extinde. Dar asta tu stii daca ai probleme sau nu, dar mustata pronuntata (cum te plangi tu) asta indica. Una e cateva firicele dar cand se vede deja indica o problema. Sfatul meu: ingnor-o(si pe mama si mustata) sau decoloreaz-o. Eu o decolorez si e mai bine decat sa o vad inchisa la culoare. E alegerea ta.
Prietene de-ale mele se fac cu ceara, dar eu nici vorba.
Am deja 18 ani si nu mi-am dat-o jos deloc pentru ca nu e vizibila..decat daca cineva sta cu ochii la mai putin de 1 cm ca sa o vada.
Despre rarit nu stiu ce sa zic, depinde de persoana.
Uite eu zic sa nu te ambalezi pentru ca alte fete se fac de la 12-13 ani. Cel mai bine e sa te duci la salon o data pe luna si cand ajungi acasa sa te dai cu after-shave.
Ai mare grija sa nu te speli imediat ce ajungi sau sa te dai cu alte solutii gen sapun sau parfum.
Funda?
Varsta nu conteaza atata timp cat este inestetica eu mi-am luat mustat prima oara acum patru luni si am 15 am luat-o cu ceara la salon si o iau luna de luna nu dore chiar deloc poate o mica furnicatura sau usturime dupa epilare si apropo ce mai conteaza daca se rareste sau nu ceara o smulge si gata cum sa stai cu mustata