Atat timp cat nu am eu contact cu parul baiatului respectiv, poate sa il aiba oriunde.
Vai. =)))) cand va aud :)) lesin mai uitati-va si voi la baietasii din alte tari daca aici nu vedeti ce se poarta :);) http://www.facebook.com/? ref=logo#!/photo.php?fbid=466758425906&set=a.466758335906.269783.33331950906&theater uitati-va la asta si dupa trimiteti-mi mesaj si spuneti-mi parerea... aa si da domnu are par;)
Ete. ce conteaza? pentru mine important e sa aiba ceva in capul ala, sa fie cinstit, sa nu fie cocalar. Si in plus chiar nu ma intereseaza
Eu sunt baiat.si urasc parul pe piept. adica sa ai un abdomen lucrat.niste pectorali frum si sa ai par... yaac
Fara... mi se pare inestetic, poate unora nu, dar eu am vazut la plaja(sunt din constanta)un om care arata ca un urs de paros, de-atunci mi-e scarba de parul de pe piept
Cand esti copil zici fara pat, cu timpul iti schimbi aceasta parere. un barbat daca nu are par pe piept nu e barbat
Cred ca oricine prefera fara
cum ar fi sa mergi cu el la mare.de exemplu si cand se dezbraca sa aiba so tufaa))
te simti tu aiurea.deci fara
anonim_4396 întreabă: