| Rebbbeca a întrebat:

Pentru fete:Voi cum va mai imbracati la scoala? Dar parul? Funda celor mai originale idei. Accept tutoriale, dar este de preferabil poze.

Răspuns Câştigător
| EuDia a răspuns:

Pai:
-o bluza cu niste blugi si opinci sau adidasi
-blugii se mai potrivesc in cizme(nu conteaza daca is de vara sau iarna)
-o rochita care se poarta cu iegari si in picoare opinci
-trening si adidasi sau tenesi
Parul:
-impletit, intr-o coada, doua codite, intr-o coada dar daca vrei poti sa adaugi si cordeluta, desprins cu cordeluta(daca te lasa profesorii)

5 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

Pai la scoala mea se poarta uniforma, iar eu cum sunt nonconformista, ma adaptez mai greu si incerc sa fac o combinatie intre ce mi se impune si ce`mi place.
Uniforma consta in camasa alba, sacou si cravata, iar eu ma imbrac intr-un tricou alb, ceva albastru inchis peste (in functie de vreme), cravata, blugi si tenisi. Parul il las liber, dar am mereu ceva la mine cu care sa il prind daca imi sta in cale.

Răspuns utilizator avertizat
| Jessie530 a răspuns:

Pai eu cu blugi, tenesi, tricou si o camasa peste, camasa deschisa.iar parul de obicei pe spate

| pinkk55 a răspuns:

Pai eu la liceu ma imbrac ni mare parte asa: jeansi, camasa(asortata cu un sacou o vesta ceva)/tricou/hanorace.sunt multe combinatii de exemplu un tricou alb cu o vesta de blugi si multe altele.Si parul eu de obicei il las defacut pentru ca am cosuri si incerc sa le acopar.Parul e facut cu placa cu bretonul rasucit, sau prins bretonul asa umflat.