| celmaitare a întrebat:

Pentru fetele care isi fac parul cu placa! cum e cand ti se arde parul? imi place f mult sa mi-l indrept cu placa dar mama imi spune ca o sa mi se arda si o sa-mi para rau dupa.arata naspa parul ars? chiar se degradeaza?

Răspuns Câştigător
| Juliana a răspuns:

Ars arata fara stralucire, se rupe usor si cade... e si normal sa se degradeze pentru ca este expus unei temperaturi mari dar oricum nu te face pe parul ud si nu da cu placa de prea multe ori pe o suvita, mai bine ti placa putin mai mult decat sa tot treaca parul la diferente de temperatura consecutiv...tongue

3 răspunsuri:
| Kiyy a răspuns:

Mai... pai eu mi-am facut parul cu placa in prostie mereu si chiar imi placea. Pentru ca firele s'au ars cand il pieptanam trebuia sa trag rau de tot de el si imi si cadea + ca arata super naspa ars worried

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Da chiar se arde indiferent de cate ori il intinzi cu placa happy si o data pe saptamana daca il intinzi tot se va arde in timp, dar mai greu...
si mie imi place sa il am drept happy mi am luat un spray de la syoss care cica protejaza...ma dau cu el inainte sa ma intind cu placa si apoi imi dau cu putina ceara pe par la varfete pentru ca acolo mi se onduleaza tongue sau foloseste sampon si balsam pentru par drept si poate iti va sta drept si fara ajutorul placii de intins parul happy

bafta!

| Ale_8242 a răspuns:

Indreapta`l de maxim 3 ori pe saptamana si n`o sa se arda tongue