anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru fetele cu forme, si voua vi se intampla sa vi se toceasca pantalonii intre picioare? Eu nu sunt grasa, am doar soldurile un pic late si nu am paranteze intre picioare.Trebuie sa imi cumpar foarte des blugi si asta ma enerveaza, aici nu e vorba de calitatea blugilor pentru ca toti ajung la fel.Stiu ca nu pot face nimic in legatura cu corpul meu, dar pot face ceva in legatura cu blugii? Mai sunt fete cu aceeasi problema?

Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Da, si eu am fix aceeasi problema. Eu ii verific cam dupa 1- 2 luni intre picioare sa vad daca s-a subtiat materialul, daca e mai subtire pun mana si imi caut blugi noi, pentru ca stiu ca in curand se vor rupe big grin

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, asta este problema cu fetele un pic mai plinute (nu grase), se freaca intre picioare si se intampla sa se toceasca pantalonii.

| Adrian_Urucu_1982 a răspuns:

Si eu am problema asta... solutia gasita de mine e achizitionarea mai multor perechi de pantaloni/blugi. Si purtarea pe rand a acestora. Mai nou, am inceput sa-mi achizitionez fuste de blugi, diferite modele... Succes!

| Parmalat a răspuns:

Si la fete si la baieti. Si pantofii, nu numai blugii. Asta e...