| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Pentru fetele cu ochi albastrii ce creion de ochi (NU sprancene) li se potriveste? Am incercat negru si arata de parca-s moarta. Si inca ceva culoarea(care o sa-mi-o dati voi) se potriveste cu rimelul negru? Funda! Multumesc puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Eu sunt de parere ca un creion de ochi maro nu ft inchis sau un gri nici el inchis, ti-ar sta bine.
Depinde de tonul de albastru pe care il porti!
Eu recomand pentru ochii albastri nuantele de make-up naturale(crem, caramiziu, maro)!
Daca ai parul "ciocolata" incearca un rimel maro, poate iti place combinatia!

| LoriLoL a răspuns:

In primul rand vreau sa precizez ca in general fetele traseaza o linie in interiorul ochiului si gata..asta e creionul de ochi.Nu! trebuie sa stii si cum sa-l aplici.Nuantele pamantii, marouri, dar si mov inchis scot in evidenta frumos ochii albastri.

| SaschaM a răspuns:

Culorile inchise scot in evidenta luminozitatea irisului, culorile complementare scot in evidenta culoarea. Culorile asemanatoare vor anula culoarea irisului si ochii nu sunt scosi in evidenta. Cu alte cuvinte, daca vrei sa iti para ochii mai deschisi la culoare, poarta negru, maro inchis, burgund, mov inchis. Daca vrei sa iti para ochii mai albastri, poarta oranj, maro, bronz, auriu, cupru, orice culoare cu tenta de portocaliu. Nu purta creion turcoaz sau albastru (cu exceptia cazului cand il dublezi cu o linie neagra la baza genelor). Daca vrei culori mai traznite, poarta roz sau mov tipator. Eu sunt make-up artist happy Daca mai ai nelamuriri da-mi mesaj.

| Expressions a răspuns:

Daca ai ochii albastrii esti deja frumoasa nu mai nevoie de machiaj happy (da, sunt baiat)

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru Expressions):

Iti multumesc frumos :* Mi s-a mai zis si deci am constantat ce noroc am ca am ochii albastrii happy