| chaseyoung a întrebat:

Pentru funda 100%. dupa fiecare epilat imi cresc fire de par sub piele si arata foarte urat. ma irit si fac bubite multe. ce imi spuneti sa fac pentru asta?

Răspuns Câştigător
| GothicTiamat a răspuns:

Cu ce te epilezi? Fa-ti cate un gomaj ca sa indepartezi celule moarte. In general firele sub piele apar de la epilator si nu de la ceara. Daca te epilezi cu epilatorul treci pe ceara, iar daca nu incearca un gomaj cat de des poti.

3 răspunsuri:
| Roxanne22 a răspuns:

Depinde cu ce te epilezi.
Nu este recomandat sa te faci cu lama pentru ca ti se ingroasa firul de par, iar din cauza epilatorului firele iti vor creste sub piele.
Este de preferat sa te epilezi cu ceara, care este mult mai eficienta si impiedica cresterea rapida a parului.
Daca te iriti si faci bubite ai putea sa incerci niste comprese cu apa rece sau crema de galbenele sau imediat dupa epilat foloseste o crema cu efect hidratant, dar si antibacterian. Daca mergi la salon, roaga cosmeticiana sa foloseasca o crema adusa de tine cu care ai testat pielea si cu care "te intelegi" bine. Apoi trebuie din nou sa faci o baita, scurta, un dus. Daca te epilezi acasa, de obicei dusul il faci dupa epilat. Daca te epilezi la salon, dusul il vei face abia cand ajungi acasa. Se recomanda sa folosesti un gel de dus sau un sapun antibacterian, apoi sa te imbraci intr-un halat pentru a evita hainele stramte.
Sper ca te-am ajutat! :*

| chaseyoung explică (pentru Roxanne22):

Multumesc dar eu stiam ca nu e bine asa faci dus dupa epilat si nici sa te dai cu crema! folosesc epilatorul dar pe viitor o sa incerc sa folosesc ceara si sa ma dau cu crema dupa epilat e bine? merci! :*

| Roxanne22 a răspuns (pentru chaseyoung):

Este bine asa.
Succes la epilat :* laughing

| wildcat01 a răspuns:

Cel mai bine este sa-ti iei un epilator, acesta scoate firele cu totul si nu o sa ai probleme cu epilatul multe zile. dupa ce-l fol te dai cu crema. daca e pentru subrat atunci da-te cu o crema dupa epilare (eu fol Fluocinolon si e f bun)