anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru noaptea de Revelion, la o rochita gogosar pot purta cizme peste genunchi? ce fel de dres trebuie sa am si ce pot pune peste rochie tinand cont de faptul ca aceasta e fara bretele.va multumesc.

8 răspunsuri:
| kai a răspuns:

Lasa sa mai respire 3 cm de piele, rochie fara bretele si cizme peste genunchi? unde traiesti?

| retouchan a răspuns:

Hey! Nu prea!
Nu se potrivesc prea bine! Daca ai avea o pereche de pantofi mai finuti ar fi perfecti, mai ales daca ar fi negrii sau chiar rosii, dar atunci ai fi prea rosie!

| Laly_4113 a răspuns:

Mai bine nu chiar peste genunchi un pic mai mici iar dress daca ai rochia d eculori vii incearca un dres negru sau de culoarea pielii iar daca sunt culori mai sumbre ceva mai viu da vezi s aasortezi frumos dresul ca altfel vei arata ca de la circ.Cat despre ce sa porti peste rochie pai ce vrei tu fiindca rochia n-are bretele

| Crs a răspuns:

Si eu o sa port de revelion o pereche de cizme inalte, imi acopera genunchiul, la o rochita mai scurta, nu e gogosar. Dar de ce sa nu mearga la rochia ta aceste cizme. Eu te-as sfatui sa nu iti pui ciorapithinking pentru ca deja cizmele iti acopera mult din picior. iar ai spus ca rochia este fara bretele. nu trebuie sa te inchizi asa mult in partea de jos, iar sus sa fii goluta. mai bine nu iti pune. pfff depinde cum este rochia...thinking din ce material, ce croi are. eu imi voi pune o geaca de piele. ia vezi poate merge si la tine, sau daca nu, pune-ti un paltonas.

Răspuns utilizator avertizat
| eek a răspuns:

Depinde de inaltimea ta.
eu zic ca nu prea merge o pereche de cizme lungi la o rochita de genul ala.
SI SUB NICIO FORMA NU TREBUIE SA AI DRES CU MODELE SAU ORICE ALTA CULOARE INAFARA DE CEA A PIELII
adica mie nu mi plac in primul rand orice fel de rochie scurta cu cizme din alea
daca esti mai micuta de statura renunta la idee pentru ca din start atatea linii orizontale o sa te faca sa pari si mai scunda
cizmele lungi. deja o linie deasupra genunchilol
rochia putin mai jos de fund. inca o linie
rochia fara bretele inca o linie orizontala
daca iti mai iei si 2 bratarin din alea din plastic.tot culoare inchisa si iti mai lasi si parul pe spate...NU
sub nicio forma nu te imbraca asa
e prea mult. prea incarcat

| Raluuu17 a răspuns:

Heey...

Nu incerkaa!

Mai bine ia-ti niste pantofi sau sandale...

| kai a răspuns:

O sa arati chiar ca un gogosar, noaptea este lunga, se danseaza mult, atmosfera este incinsa este cald ai sa bei si ai sa transpiri incaltata ca pentru pol.