Am sa ți spun sincer. Fetele prefera ca iubitul lor sa nu fie gras. Dacă are un pic de burta mai ales după o anumita vârsta nu contează dar la tinerețe cred ca se prefera sa aibă o greutate normala, adică nu gras. Atractivitatea consta și în aspectul fizic. Sunt și excepții bineînțeles, sunt tot felul de cupluri, tot felul de preferințe dar eu cred ca asta e o parere generala.
Iti pierzi timpul cu persoane care nu au ce face cu viata lor, e logic ca conteaza sa fii slab, în românia toți te vor judeca, critică, ca romanul e c mai sfânt din ue
Un tip mai plinuț nu întâmpină dificultăți, sa nu fie prea gras. Dar eu am zis la modul general, sunt și situații particulare în care un tip care nu arata bine poate atrage anumite genuri de femei fiindcă contează și alte aspecte nu doar fizicul. La bărbați partea fizica e mai importanta decât la femei. Este și o expresie populara care are un pic de adevăr, "bărbații iubesc cu ochiul, femeile cu urechea"
Nu e vb de stat singur e vb de a spune adevărul,daca nu ești frumos,bogat,o celebritate mori virgin,mă refer Intr una dintre ele,unu frumos găsește fiind sărac,unu bogat găsește fiind urat,unu popular găsește că se folosește aia de el,dar sa fii și sărăcie, urat, nu te vrea nimeni, asta e adevărul, adevărul trebuie spus mereu.
Adevărul spus de tine este logic. Dacă un om e sărac, urat și prost logic ca nu are cum sa fie un cuceritor. Dacă ii merge mintea chiar dacă e urat, face și bănuți, vrăjește și fete și alea pot sa, l iubească cu adevărat. Un bărbat care face bani, e atractiv, înseamnă că se descurca ca e de baza, nu e neapărat ce consideri tu ca e materialism etc. Și o fata care face banii ei și se descurca e mai atractiva decât una care nu știe sa, facă nimic
Tu iei totul cuvânt cu cuvânt din articole, materiale, nu ai experienta de viata sau nu poți sa vezi detaliile, nuanțele. Foarte puține femei pot sta cu bărbați strict pentru bani, fiindcă dacă cu adevărat nu te atrage nimic, nu poți sa fii cu cineva cu sila, cu forța, cu scârbă... Ce spui tu e corect la nivel de teorie. În realitate exista o legătură între atractivitate, statut social, frumusețe, inteligenta emoțională etc...
Ideea e ca multi ma inteleg astfel.
Ray scrie pe TPU ca daca nu esti fotomodel vei muri virgin= majoritatea nu sunt fotomodeli si ne vom gasi jumatatea.
Ray spune ca trebuie sa fii bogat ca sa ai iubita =majoritatea cuplururilor au acelasi nivelul financiar
Ray spune ca daca esti urat, saracie vei muri virgin, asa este
este o minoritatea de urati care nu va gasi pe cineva, o minoritatea care arata foarte
majoritatea iti vor gasi pe cineva, eu asta spun
Din punctul meu de vedere conteaza aspectul. Nu neaparat ca un super model bine lucrat la sala,dar macar decent : putin mai inalt ca mine, nu cu burta, exces de par, barba de preot, chelie; postura corecta(nu cocosat sau cu scolioza), ingrijit precum femeia se ingrijeste pe ea insasi.
madalina13021997 întreabă: