Întrebare recomandată | LisaJulie a întrebat:

Pentru par rigid și negru pe picioare este de preferat un epilator, crema, benzi, ceara sau epilare definitiva cu laser? Întreb deoarece am înțeles ca parul negru pe picioare este și mai des și mai puternic și greu de luat!

7 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Laser, intodeauna. Daca vrei sa nu te mai chinui si sa scapi de grija epilatului. Parul negru, cel mai bun canditat pentru laser.

| vatadezahar24 a răspuns:

Epilarea definitivă cu laser. Desi necesită mai multe ședințe și costă mai mult la început, nu mai trebuie să te epilezi în mod constant pe termen lung.

| relian a răspuns:

Epilare definitiva cu lase nu-i, bani irositi. Daca ar fi fost epilare definitiva, nu mai vedeai lame la magazin sau pe astia care epileaza, is pierdeau aia joburile, afacerile.

| Cipi1212 a răspuns:

Epilator, cremă sau benzi.

| newaccountbye a răspuns:

Cu laser pentru rezultat pe lungă durată sau ceară

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Epilarea cu laser e buna ca dureaza mai mult. Definitiva nu exista decat daca te jupoaie cineva de piele. Ai vazut oameni arsi pe picioare? Nu mai au par.

| imidk1304 a răspuns:

Din punctul meu de vedere epilarea definitiva cu laser este cea mai potrivita..sunt in aceeasi situatie si chiar m-am documentat despre asta. oricum, ai putea sa faci o vizita la dermatolog