Am o colega care obisnuia sa poarte si le dadea jos foarte greu. Odata s-a chinuit s-a chinuit sa le dea jos apoi si-a bagat in ochi solutia aceea pentru curatat lentile si a ajuns la spital.A tinut pansamentul la ochi 1 luna si acum abia daca mai vede....ai grija ce cumperi si cum le folosesti pentru ca am auzit multe persoane care se plang din cauza lentilelor proaste.
Ma usturau putin ochii cand le puneam, dar dupa 2 minute era ok, si nu ma deranjau
da afecteaza vederea daca nu le cureti cum trebuie cu solutie, si daca nu sunt curate cand le pui, sunt momente cand vezi in ceata
le purtam asa...cand aveam cheferau pentru o luna deci le-am avut cam pentru 30 de purtari, termen de valabilitate- asta difera, pot fi lentile pentru o luna, 6 luni, 1 an, depinde ^^
sincer mi-as mai lua dar as prefera sa investesc mai mult in niste lentile de o calitate mai buna.Cam atat.Na vederea nu mi-au afectato ca le purtam maxim 5 ore pe zi, si na, oricum nu ma incomodau si le ingrijeam ca sa nu am probleme.
Am purtat, au fost km 150 de lei, dar nu mi-a placut senzatia. aveam mereu impresia ca aveam scame in ochi. seara trebuie sa le dai jos. le-am purtat 1 luna, atat! ca nu am mai vrut, despre termenul de valabilitate cred ca difera, nu mai tin minte exact.