| chucky_8545 a întrebat:

Pentru reprezentantii Lady's. Maine imi ajunge primul catalog.Pana cand pot sa plasez o comanda din aceasta campanie?[04] SI inca ceva, daca pun comanda de 100 lei, mi se vor scadea automat din comanda, si voi plati mai putin la posta? Sau trebuie sa specific cand trimit o comanda? Multumesc happy

2 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Poti comanda oricand, nu te obliga nimeni sa comanzi daca nu ai inca ce sa comanzi.Cand va aparea noul catalog, o perioada vor merge in paralel, asa ca nu e nici o problema din punctul asta de vedere.Cand ai sa incepi sa comanzi on-line, ai sa vezi ca produsele pe care le pui in cos au deja reducerea de 25%, astfel iti va fi foarte usor sa vezi cand ajungi la pragul minim de 100 lei. Dupa ce te loghezi, in partea stanga ai produsele pe pagini, daca vrei poti sa verifici oricand pretul pe care il dai tu pe un produs, fata de cel din catalog.
Mult succes. Daca mai ai vreo nelamurire, trimite-mi mesaj, ca te ajut cu mare placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu o intrebare. La lady`s cum se face plata? Atunci cand se primeste coletul?