Eu cred ca e mai potrivit cel de 2 piese. Iti avantajeaza mai bine corpul si te bronzezi mai bine
2 parerea mea pentru ca eu am 13 si au ras multi de mine ca inca port costum de baie dintr-o piesa
Si vedetele poarte costume de baie dintr'o piesa ( http://www.google.ro/......tp?/imgres ), iar daca nu esti inalta te face sa pari inalta, iar costumul de baie din 2 piese cred ca il poarta aproape toata lumea...
O singură piesă.
1 : la vârsta asta corpul e sănătos, nu ai ce să ascunzi iar costumul de baie dintr`o piesă îl foloseşti de obicei pentru a`ţi ascunde imperfecţiunile corpului, ori la vârsta asta nici vorbă de aşa ceva
2 : te vei bronza urât intr-un costum dintr`o piesă, când o să ai un tricou şi o să te apleci o să se vadă partea nebronzată
3 : e mult mai confortabil
4 : băieţii o să întoarcă mai mult capul după tine
în concluzie... less is more!
Depinde de tine, de ceea ce simti tu. Nu e vorba de varsta in alegerea costumului de baie. Trebuie doar sa-ti stea bine, sa-ti placa. Eu ti-as recomanda cel din doua piese. Cel dintr-o singura piesa il vad folositor pentru o piscina, ceva. Pentru plaja, pentru ca presupun ca vrei sa te bronzezi, eu ti-as recomanda unul din doua piese.
Nu conteaza care, ambele se potrivesc oricarei varste (eu il refer pe cel de 2, ca mergi la mare sa te bronzezi si nu cu model ca tractoristii). Ia-ti ce model iti place
Depinde de cat de corpolenta esti, sau le poti purta pe aman2 nimeni nu te judeca
Eu zic ca chestia asta nu depinde de varsta...;)
Eu personal dintotdeauna am fost atrasa de costumele de baie intregi, unele arata absolut superb; bineinteles am avut si am modele foarte deosebite;) plus ca ma simt super atunci cand inot.
Deci eu cred ca nu e o chestie de varsta;)
Si iata aici cele mai 'hot' tendinte din vara aceasta in materie de costume de baie:
http://www.verze.ro/......-2011.html
Daca ai 15 poti purta unul in doua piese, dar acum depinde si de forma corpului tau.
de fapt, răspunsul meu era " costumul din 2 piese " cu argumentările pe care le-am pus. Nu ştiu la ce mă gândeam când am scris primul rând
okays întreabă:
Alex10092003 întreabă: