anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru voi ce inseamna un machiaj natural ? Ceva farduri mate , orientate spre nuduri , bejuri , marouri sau anumite produse de cosmetica si doar atat ?

8 răspunsuri:
| janeD0oe a răspuns:

Inseamna sa-ti pui in valoare calitatile naturale. poti face asta si cu farduri apropiate de culoarea pielii, cu un pic de tus negru sau creion si rimel, un blush rozaliu natural si buzele tot asa sau date cu fond de ten si peste un gloss transparent. e machiajul pe care il porti ziua la munca la scoala pe care poti sa-l faci in 5 min dimineata inainte sa pleci. de exemplu uite asta e frumos http://www.youtube.com/watch?v=6xov3K4I-rU

| pinkflower a răspuns:

Inseamna a nu folosi culori stridente, cat mai naturale. Nu culori ca si :Negru, rosu, roz, verde...ci culori deschise si cat mai naturale:bej, roz pal, maro creol.
Si pe buze ceva transparent, nu culori tipatoare.winking

| adee97 a răspuns:

Buna happy.
Pai din intrebarea ta, vor rezulta doua raspunsuri, in functie de ce vrei sa spui tu prin "natural" :
1. Daca vrei sa fi naturala, poti incerca look-ul natural, anume: fara fond de ten, pudra, creioane corectoare etc.; eventual poti folosi un gloss sau "strugurel" cum ii spuneam cand eram mai mica si un rimel pentru volum.
2. Daca vrei un machiaj care se apropie cel mai mult de look-ul natural, poti incerca un strat subtire de fond de ten, eventual putina pudra. La ochi, de obicei machiajul de zi ar trebui sa aiba inclinatii spre bej, maro deschis, roz pal, culori cat mai deschise si apropiate tenului tau, un rimel pentru volum sau arcuire si de ce nu, depinde de situatie/eveniment, o linie foarte subtire de tus deasupra sau de dermatograf dedesubt; incearca sa eviti conturul ochilor foarte strident, in general conturul ochilor cu negru, apartine make-up-ului de seara, dar cum spuneam, depinde de eveniment. Un ruj nu foarte strident, si nu uita parfumul trebuie sa iti reprezinte tinuta si sa intre in combinatie cu coafura si machiajul. [PS Cand ai o tinuta in culori inchise, incearca un machiaj mai deschis, iar cand ai culori deschise in tinuta, incearca machiajul mai inchis.]
Sper ca te-am ajutat caturi de putin, pupici :*.

| trifescugabriela a răspuns:

Pai depinde in ce context vrei sa folosesti un machiaj natural. Daca e pentru scoala e indicat sa folosesti doar anumite produse de cosmetica si doar atat. Dar daca vrei sa mergi la o intalnire sau la o iesire sau la un eveniment in care vrei sa apari ca fiind naturala, sau chiar la iesirile de zi cu zi atunci e indicat sa folosesti prima varianta, adica cea cu farduri mate.etc.(asta sincer e parerea mea)

| Narcis2007 a răspuns:

Natural inseamna "0"

| anonim_4396 explică (pentru Narcis2007):

"Machiaj natural ". happy Ca daca e sa o luam cu naturalul in contextul de " A fi naturala " ar insemna sa fie femeile neepilate, nevopsite si asa mai departe. Nu cred ca asta si-ar dori asa ceva laughing.

| ndc a răspuns:

Nu stiu ce definitie folositi voi fetele, dar "natural" inseamna de obicei "fara machiaj".

| YrlizEU a răspuns:

Anseamna sa nu folosesti un machiaj strident eu îti recomand crema BIBI sa o folosesti ca machiaj.