Dar e chiar atat de greu sa te epilezi? Crede-ma ca nu o sa faci febra musculara si nu o sa ajungi nici paralizata daca o sa faci acest mic efort.
Pana la urma este vorba despre cat de mult ne ingrijim.
E alegerea ta ce faci, dar e chiar urat pentru o fata sa fie neepilata. Si baietii se epileaza in zilele noastre.
Intr-un fel ai dreptate, epilatul nu trebuie sa fie obsesiv fiindca dauneaza pielii. Dar si pe cealalta parte, daca stii ca urmeaza ceva 'actiune' sau trebuie sa porti fusta, devine obligatoriu! Inca n-am auzit de vreo femeie careia sa ii stea bine paroasa...
Pai arata urat. de exemplu, vara porti pantaloni scurti si stai cu lana pe picioare?
Eu nu am foarte mult par pe picioare. Ma refeream la celelalte femei care sunt obligate de mici sa faca lucrul asta si duc totul la extrem.
Salut! De ce mai intrebi daca tu tot pe a ta o tii si apoi bati in retragere? Mai intai, din raspunsurile deja date, inteleg ca ti-e lene sa ai grija de tine.Este vorba de respectul de sine.
Apoi zici de altii si nu inteleg ce te doare de ei.
Indiferent ca faci sex sau nu, daca porti pantaloni sau nu, este vorba de cum te simti tu bine.La varsta adolescentei tinerii taxeaza aspru orice li se pare in neregula.Si de aici stima de sine scazuta.
Concluzie:faci ce vrei si cum te simti tu bine.
Stii, ca femeie trebuie sa fi pregatita pentru orice situatie pentru a nu regreta mai tarziu . Momentele la care nici nu te astepti se pot intampla oricand. Femeile trebuie, pentru a demonstra ca sunt sexul frumos, sa se ingrijeasca si sa aiba grija de frumusetea si fizicul lor
) in primul rând îmi permit sa rad,
In al doilea:Cum Doamne iarta-ma sa nu te epilezi pe picioare sau in alte zone ale corpului? Ca femeie mi se pare o totala neingrijire corporala daca iti lasi parul de un km pe picioare.
Ce contează ca faci "niho-niho" sau nu? Nu are legătură... Epilarea trebuie făcută si punct!
Ce treaba are igiena cu asta? Ar trebui sa fie alegerea ta. Eu, spre exemplu, am o piele sensibila si nu pot face epilare cu ceara. Iar celelalte metode dauneaza si ele grav pielii. Totusi, femeile ar trebui sa fie judecate pentru inteligenta, nu dupa parul de pe picioare. Desigur nu arata bine, dar nu trebuie sa devina o rutina zilnica.
Bineînțeles ca nu trebuie sa devina o rutina zilnica,însă unei femei nu-i sta bine cu par pe picioare. Sa fim realisti!
Sunt destule metode pentru a te epila,epilarea cu ceara,cu aparatul, cu bigul, cu crema, cu laserul. Sunt o multime, ma epilez de când mă stiu si sunt sănătoasă tun. Oricum pana la urma este alegerea ta. Probabil eu am si Putin noroc, mama natura nu mi-a dat par cu gramada pe picioare.
Apropo de asta, am vazut acum cativa ani o tipa cu par pe picioare, vopsit in toate culorile. o.o Oamenii astia.
OMG!)) nebunia e mare
In primul rand conteaza, deoarece chiar daca lumea nu vede daca tu esti epilate pe picioare, totusi este vorba de igiena ta proprie, plus ca la femei este foarte urat parul pe picioare si in alte zone, mi se pare scarbos.
Dar parul corporal, in general, ti se pare scarbos? De ce sa fie scarbos doar pentru ca creste din corpul unei femei? Si plus ca exista consecinte pentru orice mod de epilare folosit.
Eu unul mi-am spus parerea, acum fiecare face ce vrea.
Ce treaba are igiena cu parul de pe picioare?
anonim_4396 întreabă:
xxRandomNamexx întreabă: