anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pernutele acelea reci pentru ochi te ajuta sa reduci cearcanele? Sau ce rol au?

7 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Din cate stiu eu, da. Stiu suta la suta ca dupa ce le iei dupa ochi (trebuie sa stai cu ele pe ochi cam o ora), ochi se deschid mai usor. Cel mai bine e sa ti le pui noapte cand dormi, si dimineata o sa te trezesti mai usor, ochii sunt odihniti, si nu trebuie sa ii deschizi pe jumatate deoarece te dor, pentru ca nu o sa te mai doara...si stii de ce? Stii cum se spune, daca te clatesti pe ochi cu apa rece te trezesti, si daca pui pernute reci ti se deschid ochii mai usor. Cu cearcanele nu stiu. Dar ca sa iti reduci cearcanele cel mai bine este sa iti pui castraveti pe ochi (din cate stiu eu)...nu prea ma iau dupa creme (garnier, nivea etc)... cele mai bune sunt plantele, cum ar fi castraveti.Si pentru o piele fina stiu ca se face ca un fel de masca din anumite plante, masca se transforma in culoarea verde, si se pun bucatele de castraveti peste masca. Nu neaparat doar pe ochi, si pe frunte, obraji...etc.

Din cate stiu eu,da. Stiu suta la suta ca dupa ce le iei dupa ochi (trebuie sa stai cu ele pe ochi cam o ora),ochi se deschid mai usor. Cel mai bine e sa ti le pui noapte cand dormi,si dimineata o sa te trezesti mai usor,ochii sunt odihniti,si nu trebuie sa ii deschizi pe jumatate deoarece te dor,pentru ca nu o sa te mai doara...si stii de ce? Stii cum se spune,daca te clatesti pe ochi cu apa rece te trezesti,si daca pui pernute reci ti se deschid ochii mai usor. Cu cearcanele nu stiu. Dar ca sa iti reduci cearcanele cel mai bine este sa iti pui castraveti pe ochi (din cate stiu eu)...nu prea ma iau dupa creme (garnier,nivea etc)...cele mai bune sunt plantele,cum ar fi castraveti.Si pentru o piele fina stiu ca se face ca un fel de masca din anumite plante ,masca se transforma in culoarea verde,si se pun bucatele de castraveti peste masca. Nu neaparat doar pe ochi,si pe frunte,obraji...etc.

Scuze ca am postat raspunsul de atatea ori. Am apasat de 2 ori,, Raspunde''.Imi cer scuze, greseala mea.

Janina
| Janina a răspuns:

Odihnesc ochii si reduc cearcanele...

lolita
| lolita a răspuns:

Odihnesc ochii, dar si iti dau o durere de cap...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Ajuta foarte mult la microcirculatie.
Este recomandat ca o data pe saptamana sa aplicam astfel de "placeri" pentru sanatatea ochilor.
Pa, pa.

Întrebări similare