Nu inteleg de ce n-ar putea sa poarte tocuri, dar cand vad o don'soara pe strada care este deja inalta, si pe deasupra mai poarta si tocuri, eu la 1.90 ma simt foarte mic.
Ma simt obligat sa le intreb cum este vremea pe sus.
Pai trebuie sa fii intre limite:nici de 15 centimetri, nici cu talpa suuuuper-joasa!
pup
Logic ca "pot purta " tocuri. Tocurile potrivite (parerea mea) pentru persoanele mai inalte sunt cele de 5-10 cm ca sa nu dea impresia de prajina...
Normal ca raspunsul este da, unde scrie ca nu putem purta tocuri daca suntem inalti?
Lol, ce întrebare )). Normal că poţi purta tocuri. eu, am aproape 14 ani, şi 1.74. Nu port tocuri mereu, pentru că nu sunt genul meu [ port mai mult tenişi ]... dar, la petreceri, la nunţi, de obicei îmi iau. La început mă simt ciudat pentru că sunt cea mai înaltă...dar asta se întâmplă şi când nu am tocuri )
)Exact asta mi se intampla si mie doar ca eu am 15 ani si 1.75...Toate sunt mai scunde ca mine chiar daca au tocuri de 15 tot ma uit de sus la ele.Chiar ma bucur ca mai trece cineva prin ce trec si eu!
)))
Evident, dar totusi depinde cit de inalta este persoana. parerea mea ca daca are peste 1, 75 m, deacum trebuie sa se mai gindeasca