| lorenmorgan a întrebat:

Peste 5 zile plec la mare si vreau sa slabesc macar ceva timp de 5 zile am 1, 70 cm si 75 kg am burta cam mare ma gindesc daca voi minca in aceste zile numai fulgi de ovaz si voi bea ceai verde o sa dea ceva rezultate? doresc sa mi-se traga burtica un pic, cred ca daca voi minca numai fulgi de ovazi nu va fi nimic rau ei contin fibre si proteie, e ceva normal intr-o dieta ))))

4 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu ai cum să slăbești dacă nu faci deloc sport, măcar să te plimbi 30 de minute în fiecare zi.
Nu îți recomand să mănânci doar fulgi de ovăz și să bei ceai verde, o să îți revină pofta de mâncare și mai mare și te îngrași și mai mult.
Eu m-am îngrășat până la 77-78 de kg, apoi am slăbit până la 67 de kg. Acum îmi mențin greutatea între 67-68 de kg de câțiva ani.
Îți recomand să bei multă apă rece mai ales de la frigider, renunți la orice feluri de sucuri. Mai bine ține o cură de detoxifiere și o să vezi că slăbești fără să te înfometezi.
Crede-mă eu mănânc foarte mult și îmi mențin greutatea dorită fără probleme, chiar dacă am probleme de digestie.
În privința costumului de baie, îți alegi unul întreg de culoare închisă, de preferat albastru închis dacă nu îți place negrul.

| alwaysStyles a răspuns:

E ok si asa, o sa functioneze atata timp cat ai sa bai MAXIM 2 cani pe zi de ceai verde, altfel risti mult, iar ovazul nu il combina cu zaharul, altfel e degeaba, si nu in cantitati uriase, e foarte bine daca intre mese iti mai faci o salata sau mananci ceva fructe.

| AnimeKing a răspuns:

Apropo, eu plec peste 4 zile la mare, prin Costinești. Tu unde te duci?

| thinkro a răspuns:

Buna! Nu prea ai cum sa slabesti si sa vezi rezultate intr un timp atat de scurt...dar,daca tot esti atat de convinsa si "pusa pe treaba ", putina miscare nu strica! Iesi afara, alearga, poti sa faci exercitii fizice, eu am dat burta jos.cam in 3 saptamani si am facut urmatoarele exercitii: https://youtu.be/HrpW5PliIdU
Plus ca nu mai mananc dupa ora 6.2 mese pe zi, fara dulciuri, snaxuri, fast food! Bafta!