Buna. cea mai frumoasa culoare pe piele brozata este coraiul. este un rosu spre portocaliu cu putin roz toate combinate intr-o culoare insa este o combinatie uimitoare si in plus vei atrage priviri deoarece pe o piele bronzata arata superb.http://www.google.ro/......tp?/imgres sigur iti va placea te pup:* si distractie placuta
Bună.
Poți lua unul roșu, merge și la pielea deschisă dar și închisă.
Pa, pa.
Buna:X pe pielea bronzata rozul inchis(fucsia) arata pur si simplu minunat si sexy parerea mea :X spar sati fi fost de folos pupici:*
Sezonul acesta se poarta imprimeurile: benzi desenate, carouri, dungi (preferatele starurilor), cerculete etc. Ceva mai sweet si feminin sunt costumele de baie cu imprimeuri florale, care se pot accesoriza cu bratari mari din plexi si palarii de paie. Se mai poarta si costumele de baie intregi cu decupaje si modelele vintage care nu au nici o legatura cu moda de pe vremea lu` mamaie, din contra, sunt foarte in voga. Alte costume de baie la moda sunt cele cu model animal print: zebra, leopard, etc. Daca vrei un costum de baie uni, trebuie sa stii ca se poarta culorile tari precum : rosu, roz, verde aprins, si se pot accesoriza cu saluri colorate, de ex daca ai costum albastru, pui un sal roz s.a.m.d, sau poti purta chestii rezistente la apa, precum bratarile din plexi cu modele de toate felurile si culori contrastante cu culoarea costumului de baie. Atentie, aceste accesori cu model trebuiesc purtate doar la costumul de baie uni, ca altfel risti sa arati ca o sorcova. Sper ca te-am ajutat!
Pai albul se vede foarte bine.mai ales pe pielea bronzata.galben.rosu sau negru.:*
Buna albul merge pe piele bronzata.Dar daca nu esti atunci as sugera unul albastru deschis sau roz.
Buna.
Pai daca vrei sa arete bine cu bronzul iatzi unul albastru, daca nu te intereseaza foarte mult cum arata impreuna cu bronzul poti sa-ti iei unul galben cu negru(eu asa il am si arata foarte bine ), dar poti sa-ti iei ce culoare vrei tu, toate culorile arata bine