| Emmy125 a întrebat:

Peste doua saptamani am banchetul de clasa a 12-a si am cateva cosuri pe maini,probabil de la caldura,si urme pe spate de la cosuri, si pe piept puncte negre straight face.Mi-am cumparat deja rochie si nu acopera mainile si pieptul deloc dar nu am putut sa ma abtin sa nu o cumpar.Deci stiti vreun remediu rapid sa-mi treaca cosurile de pe maini? Astea sunt cele mai inestetice.Punctele de pe piept nu se vad foarte tare si urmele de pe spate le acopar cu parul. Daca stiti si ceva pentru urme ar fi perfect :*

Răspuns Câştigător
| LexieD a răspuns:

Eu am incercat cu Zynerit si merge ff bine. In 2 saptamani scapi de cosuri happy
Ai puteasa incerci si un scrub cu miere si zahar pentru punctele negre. Daca niciuna din asta nu merge, o prietena de-a mea are si ea cosuri pe maini si isi da cu corector peste cosurile care se vad urat(dar asta poti sa faci numai daca esti epilata pe maini).

| Emmy125 explică (pentru LexieD):

Pana la urma am fost la dermatolog si mi-a dat Isotrexin(printre altele)...Sa vad daca functioneaza.Mersi oricum happy
Si pentru urme o sa-ti urmez sfatul si o sa ma dau cu corector.

| LexieD a răspuns (pentru Emmy125):

Mersi pentru funda si norocwinking

3 răspunsuri:
| ArianaP a răspuns:

Iti recomand solarul. cateva minute, si te scapa de orice fel de problema. nu te speria, solarul nu e nociv daca te duci foarte rar, sau in cazul tau o singura data. cat despre punctele negre... poti incerca un scrub, pe care il poti prepara chiar acasa din miere si zahar. sper ca te-am ajutat :*