| alinush_3461 a întrebat:

Peste o luna am o nunta mai exact in luna iulie. Ce camasa sa imi iau cu maneca lunga sau scurta?

Răspuns Câştigător
| dedekool a răspuns:

Scurta, pentru ca este vara si cu maneca lunga probabil iti va fi cald, fundapuppy dog eyes?

16 răspunsuri:
| loricel a răspuns:

Cu siguranta o camasa cu maneca scurta.

| Annie a răspuns:

Daca mergi la o nunta este elegant sa porti una cu maneca lunga.

| CodrutM a răspuns:

Are asa mare importanta? Daca e frig, lunga; daca e cald, scurta.

| albastrualb77 a răspuns:

Scurta, normal.

| Shiver a răspuns:

Luna iulie e o luna caniculara te-as sfatui sa iti iei cu maneca scurta dar asta depinde de cum te simti tu de bine

| FoarteLetargic a răspuns:

Maneca lunga.
Funda?happy

| PinkDea a răspuns:

Ai putea sa iti iei o camasa cu manica lunga si subtire daca vrei sa stai pana tariziu la nunta sau ai putea sa iti iei o camasa cu manica scurta daca stai putin :d

| Adison a răspuns:

Cea cu maneca scura va fi mai confortabila pentru ca in iulie este cald, cea lunga va fi si ea confortabila. Orice ti-ai lua cred ca ar fi potrivi pentru ca o camasa nu poate fi prea calduroasa. In caz ca ai sa porti vesta si/sau sacou de preferabil sa-ti iei una cu maneca scurta. Sper ca te-am ajutat.

| Malphas a răspuns:

Scurtă, e vară, nu vrei să curgă apele de pe tine la dansul pinguinului. Distracţie plăcută!

| Alexandra_5760 a răspuns:

Hei.Eu CRED CA ar trebui sa-ti iei o camasa cu maneca scurta.Deoarece este in iuliestraight face.happy Si in iulie este cald. Este vara>:d

| FlavyUseu a răspuns:

Fiindca e cald cu maneca scurta da e mai frumoasa cu maneca lunga...cum vrei u... funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zis sa iti iei scurta fiindca e foarte cald:X
Casa de piatra:X

| supercar72 a răspuns:

Conteaza eu sunt o persoana calduroasa.mereu ma imbrac cat mai subtire posibil. sunt persoane friguroase care se imbraca mai ''gros'' si vara ...parerea mea ar fi una cu maneca scurta.sa te simti mai lejer

| byy a răspuns:

Cu maneca lungawinking parerea mea happy

| samsung3050 a răspuns:

Scurta cu sacou cel mai binehappy

| dralexandru_9378 a răspuns:

Daca mergi imbracat la costum camasa cu maneca lunga si cravata, daca mergi la sacou (ceea ce nu iti recomand) camasa cu maneca scurta. si nu uita maneca de la camasa trebuie sa fie mai lunga cu aprox 2-3 cm decat haina costumului, si nu uita de butoni.